ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O fostă concurentă Bravo, ai Stil și-a schimbat viața radical. A ajuns prezentatoare TV, la doi ani după participarea la Kanal D

Andreea Stavroiu, fostă concurentă la Bravo, ai Stil, a ajuns prezentatoare TV

Avatar

Publicat

pe

Viața unei foste concurente de la Bravo, ai Stil s-a schimbat radical după experiența de la Kanal D. După ce pentru o perioadă a fost reporter, a ajuns să prezinte propria emisiune. Andreea Stavroiu va fi gazda emisiunii ROventura, alături de George Mihai.

Andreea Stavroiu, fostă concurentă la Bravo, ai Stil, a ajuns prezentatoare TV

Andreea Stavroiu a participat la Bravo, ai Stil în primul sezon și a impresionat cu ținutele pe care a ales să le poarte. După ce aventura în show-ul de modă s-a terminat, Andreea a devenit reporter TV, în cadrul Teo Show, iar acum va prezenta la Kanal D emisiunea ROventura, care va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00.

Tânăra este fericită că va avea ocazia să prezinte o emisiune la televizor și spune că abia așteaptă să pornească în noua aventură, ROventura.

Andreea Stavroiu

„Încep un capitol nou din viața mea, odată cu emisiunea ROventura. Acest proiect minunat îmi da ocazia să îmbin două mari pasiuni: televiziunea și călătoriile, motiv pentru care mă consider o norocoasă. Alături de colegul meu, George Mihai, voi face înconjurul acestei țări, vom vizită o mulțime de locuri frumoase și vom face cunoștința cu oameni minunați, deschiși să ne spună poveștile lor. Toate experiențele noastre, care nu sunt puține, le vom împărtăși cu cei care ne urmăresc, astfel încât vor simți și ei spiritul călătorilor”, a declarat Andreea Stavroiu.

Bravo, ai stil! este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rocks sau İște Benim Stilim. A fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România din anul 2016 și până în prezent.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *