ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

O firmă din România face DIAMANTE din CÂINI MORŢI

Moda câinelui mort atârnat la gât sub formă de diamant a apărut şi în România. Pentru 5.000 de euro, oamenii pot comanda o astfel de bijuterie confecţionată din rămăşiţele animalului de companie iubit.

Avatar

Publicat

pe

Moda câinelui mort atârnat la gât sub formă de diamant a apărut şi în România. Pentru 5.000 de euro, oamenii pot comanda o astfel de bijuterie confecţionată din rămăşiţele animalului de companie iubit. Românii au început să poarte diamante confecţionate din rămăşiţele propriilor animale de companie.

Furnizorul acestor podoabe este chiar patronul singurului cimitir pentru animale din ţara noastră, care ne spune că, în străinătate, transformarea câinilor în diamante şi chiar a oamenilor decedaţi este ceva normal.

„Sunt diamante veritabile care se fabrică pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de ruşi, preluată de americani, prin care se accelerează procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenuşa sau părul unui animal de companie. Noi facem o primă prelucrare aici, în ţară, după care pleacă în străinătate, unde se fac analizele chimice, se fac prelucrările, creşterea diamantului, apoi tăierea şi şlefuirea lui. Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de şase până la opt luni de zile. În natură, un diamant se formează în sute de ani. Noi facem prelevarea, incinerarea şi obţinerea cenuşii la calitatea solicitată, transportul la firmele care le pot produce şi de acolo durează până creşte şi iese diamantul. Calitatea, tipul şi dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului. În funcţie de calitatea cenuşii care se obţine de la noi, că se fac nişte analize, i se confirmă clientului dacă se poate obţine un diamant la cerinţele lui sau mai slab. Este vorba despre extragerea carbonului din câine, pentru că procesul tehnologic este acelaşi. Preţul unui diamant pleacă de la 2.000-3.000 de euro şi ajunge la 5.000-6.000 de euro”, ne-a declarat Laurenţiu Neghină, patronul cimitirului de animale. Podoabă din câteva grame de „blăniţă”

Oferta firmei pentru diamantele personalizate din animalele de companie cuprinde atât pietrele preţioase confecţionate din cenuşa câinilor decedaţi, cât şi din blana acestora.

„La calitatea diamantelor, noi adaugăm acum şi imortalitatea prietenului drag. Doar câteva grame din blăniţa sa, şi noi vă putem oferi un diamant personalizat pe vecie, chiar din timpul vieţii animalului iubit. Mai mult, în cazul decesului şi în urma incinerării, vă putem oferi un diamant nepreţuit din cenuşa rămasă. Vom crea pentru dumneavoastră un diamant dedicat inimitabil, cu personalitate, care va aduce câte o scânteie de lumină în viaţa celui care-l va purta, amintindu-i clipele de bucurie ce rămân veşnice. Înţelegând nevoia fiecăruia de-a ne aduce aminte cât de importantă este convieţuirea cu un animal de casă ce ne aduce bucuria în viaţa noastră fără a cere nimic, aveam nevoie de lucruri care să dea un nou sens relaţiei dintre oameni şi animale”, se arată pe site-ul cimitirului.

„Avem mai multe persoane interesate de aceste diamante, am şi finalizat comenzi. Ne-au solicitat şi vedete, dar şi persoane mai puţin cunoscute.” Laurenţiu Neghină, patronul cimitirului pentru animale

Advertisement

„Românii nu sunt atât de familiarizaţi cu acest sistem, dar în străinătate este o practică uzuală să-ţi transformi animalul de companie sau chiar un om în diamante.” – Laurenţiu Neghină, patronul cimitirului pentru animale

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *