ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

O femeie a primit o scrisoare cu urări „de dulce” de la un vecin. Uimitor ce l-a supărat!

O femeie a rămas uimită când a primit o scrisoare răutăcioasă de la un vecin sau o vecină, în care era acuzată că ar fi „devalorizat” zona în care locuiește, după ce și-a vopsit ușa garajului.

Avatar

Publicat

pe

O femeie a rămas uimită când a primit o scrisoare răutăcioasă de la un vecin sau o vecină, în care era acuzată că ar fi „devalorizat” zona în care locuiește, după ce și-a vopsit ușa garajului.

Vecinul supărat trimite scrisori

Un locatar din cartier a trimis un mesaj dur acuzând-o pe femeie că „devalorizează” celelalte case de pe strada ei. Femeia pictase o scenă în aer liber pe garaj, cu constelații. Deși ea a fost mulțumită de rezultatul final, cineva din zonă nu a fost, de unde și scrisoarea dură. O fotografie a mesajului a fost distribuită pe rețelele de socializare.

„Tocmai ați devalorizat toate casele din această zonă cu acele graffiti hidoase din fața casei dvs. Ai făcut ca întregul cartier să pară un ghetou cu venituri mici. Nu ai fi putut să-l pui în interiorul casei tale sau pe un perete interior fără să ne forțezi pe toți să trăim cu asta? Ai compromis valoarea tuturor proprietăților și oportunitățile de revânzare făcând asta fără a lua în considerare părerea nimănui în afară de sinele tău insipid. Ce lipsă totală de respect față de vecinii tăi, de valoarea oricărei alte proprietăți sau de mândria de proprietate din acest cartier. Îmi pare rău pentru proprietarii de case de pe strada ta și mulțumesc lui Dumnezeu că nu este pe strada noastră, dar fiecare vizitator pe care îl avem acum va trebui să conducă pe drumul spre noi ca și cum ar fi condus prin ghetou. Să-ți fie rușine! Nu ai clasă!”, a scris vecinul revoltat.

Oamenii din online o susțin pe femeie să își picteze toată casa

Oamenii de pe rețelele de socializare care au văzut postarea au susținut-o pe femeie să își facă casa să pară și mai îndrăzneață, doar din ciudă.

„Eu sunt genul de persoană care ar picta întreaga casă în mod similar după ce a primit așa ceva”, „aș proiecta scrisoarea pe fața casei mele”, „Îți poți imagina că ești atât de nemulțumit de viața ta încât așa ceva de minuscul ca asta îți declanșează atât de multă furie?”, au scris oamenii în încercarea de a încuraja femeia.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *