ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O actriță celebră a ajuns de nerecunoscut. Era o frumusețe în tinerețe, dar operațiile estetice au desfigurat-o

Faye Dunaway și-a șocat fanii cu noua înfățișare. Celebra actriță pare să nu mai aibă nimic din aspectul de altădată. Operațiile estetice i-au desfigurat chipul actriței în vârstă de 79 de ani.

Avatar

Publicat

pe

Faye Dunaway și-a șocat fanii cu noua înfățișare. Celebra actriță pare să nu mai aibă nimic din aspectul de altădată. Operațiile estetice i-au desfigurat chipul actriței în vârstă de 79 de ani.

O actriță celebră a ajuns de nerecunoscut

Faye Dunaway a început cariera la sfârșitul anilor `60, fiind cunoscută mai ales pentru rolul din ”Bonnie și Clyde”. Din păcate însă, frumoasa actriță nu pare să mai aibă nimic din trăsăturile care i-au adus celebritatea. Actrița a suferit mai multe intervenții chirurgicale: și-a ridicat obraji, și-a operat buzele, iar asta face ca fața ei să aibă un aspect ca de porțelan.

sursă foto: okmagazine.ro

Faye Dunaway a fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje au avut o durată de mai puțin de șase ani. Primul ei soț a fost muzicianul Peter Wolf, căsătoriți între anii 1974 și 1979. Al doilea soț a fost fotograful britanic Terry O´Neill, tatăl copilului ei. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1983 şi 1987. Terry avea să moară în noiembrie anul trecut.

În timpul carierei sale, Faye Dunaway a primit premii pentru cea mai bună, dar şi pentru cea mai rea actriţă. Cu excepţia lui Faye, numai Sandra Bullock, Liza Minnelli şi Halle Berry au reuşit acest lucru.

sursă foto: okmagazine.ro

Faye Dunaway, biografie

sursă foto: okmagazine.ro

Faye a fost nominalizată la Oscar de trei ori şi a câştigat trei Globuri de Aur pentru rolurile sale în televiziune şi film.

Advertisement

Faye Dunaway este o actriță americană care a făcut furori mai ales în anii șaizeci și șaptezeci, în era New Hollywood. A lucrat cu nume precum Roman Polanski, Warren Beatty și Robert Redford. În 1977 Dunaway a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru filmul „Rețea, o lume neobosită”. Alte proiecte ale actriței au fost „Chinatown”, „Bonnie și Clyde”, „Colosul pe foc” și „Cele trei zile ale condorului”. În anii nouăzeci și două de mii a participat la prima adaptare a romanului „Povestea fetei” și la „Regulile jocului” de Roger Avary. În ultimii ani a activat ceva mai mult din lumea divertismentului, filmând în mare parte cinema independent. În 2017 a fost protagonista celebrului episod  de la Oscar, în care, din cauza unei confuzii cu plicurile, actrița a dat greșit Oscarul pentru cel mai bun film pentru „Orașul vedetelor: La La Land”, în loc de „Moonlight”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *