ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Numele complet al Andreei Marin. Puțini știu ce apare în buletinul vedetei

Cunoscută și ca „Zâna Surprizelor’, în urma celebrului show de la TVR 1 „Surprize, surprize”, Andreea Marin poartă un prenume extrem de drag ei,

Avatar

Publicat

pe

Cunoscută și ca „Zâna Surprizelor’, în urma celebrului show de la TVR 1 „Surprize, surprize”, Andreea Marin poartă un prenume extrem de drag ei, pe care nu îl cunoaște multă lume. În buletin, numele întreg al acesteia este Andreea Violeta Marin Bănică.


Care este, de fapt, numele complet al Andreei Marin. Puțini știu ce apare în buletinul vedetei
Puțină lume știe că pe Andreea Marin o mai cheamă și Violeta. Violeta vine de la prenumele mamei vedetei TV și a fost dat mai departe și fiicei sale, Ana, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică.


„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta.


Cum petrecea Andreea marin duminica de Florii în copilărie


Îmi amintesc duminicile de Florii din copilărie, când prin tradiţie mergeam cu părinţii într-o pădure din apropierea oraşului Roman, unde m-am născut, şi era o bucurie să culegem violete, dar şi brânduşe şi ghiocei.


Iar masa în familie, de Florii, avea acea energie pozitivă a începutului de primăvară, iar soarele parca avea mai multă putere şi o lumină binefăcătoare în acea zi”, a povestit Andreea, în urmă cu câțiva ani.


Andreea Marin se înțelege cu Ștefan Bănică foarte bine


Andreea Marin a declarat, cu ceva vreme în urmă, că relația ei cu fostul soț, Ștefan Banică, este mult mai bună după divorț decât pe vremea când erau căsătoriți.

Advertisement


„Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat.


Există și posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie și niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se așeze”, mărturisea Andreea Marin. Vedeta TV preluase numele Ozturk al tânărului de origine turcă, Tuncay, cu care aceasta s-a căsătorit în 2014. După divorț, vedeta TV a revenit la numele de Bănică.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *