ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Nu are adversar! Care este cea mai geloasă zodie

Gelozia există în doze mici în fiecare persoană, însă dusă la extrem, poate avea efecte negative. De obicei, acest sentiment are în spate o emoție legată de teamă, neîncredere în propria persoană, de abandon sau chiar de respingere.

Avatar

Publicat

pe

Gelozia există în doze mici în fiecare persoană, însă dusă la extrem, poate avea efecte negative. De obicei, acest sentiment are în spate o emoție legată de teamă, neîncredere în propria persoană, de abandon sau chiar de respingere.


Gelozia este o emoție complexă, ce cuprinde trăiri de frică, de abandon, furie și umilință. Ea apare atunci când o persoană percepe o amenințare la adresa unei relații valoroase, venind de la o terță parte. Amenințarea poate fi reală sau imaginară. Acest sentiment poate fi descris cel mai bine ca fiind teama de a pierde ceva (o persoană iubită, o promovare sau un prieten) în favoarea unei alte persoane.


Gelozia în sine poate avea un efect dăunător în viețile noastre dar poate avea și un efect pozitiv atunci când apare în doze mici. Deși toți sunt cuprinși la un moment dat de acest sentiment, sunt câteva zodii care, atunci când sunt într-o relație, duc gelozia la extrem, chiar dacă de cele mai multe ori trădarea are loc doar în mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face să izbucnească.


Acestea sunt cele mai geloase zodii din horoscop:


Pe primul loc se află zodia Scorpion. Nativii acestei zodii se înfurie ușor atunci când este vorba despre cineva la care ei țin. De obicei, scorpionii sunt puțin mai dificili și tind să fie foarte suspicioși în relațiile amoroase, chiar și fără motive concrete, conform VoxBiz. Deseori, aceștia pot cere demonstrații de iubire din partea partenerului atunci când sunt nesiguri. Evitați să le dați motive să izbucnească.


După Scorpion, al doilea loc printre cele mai geloase zodii îl ocupă racul. La fel ca și scorpionii, acești nativi se aprind ușor și adoptă o figură serioasă atunci când nu le convine ceva. Se închid în ei, devin tăcuți și oricine își poate da seama că ceva îi deranjează. Dacă încerci să faci geloasă această zodie, vei reuși foarte ușor, însă nu te aștepta să reacționeze în vreun fel. Vor adopta o atitudine rece și vor fierbe pe dinăuntru.


Ultimul loc îl ocupă nativii zodiei Leu. Lăudăroși din fire, acești nativi devin ușor suspicioși în lipsa unor dovezi concrete ale afecțiunii persoanei iubite. Pentru ei sinceritatea este cea mai importantă, dar iubesc de asemenea să fie lăudați.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *