ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Noul cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

De curând, acesta a fost surprins alături de noua iubită, spre dezamăgirea fetelor. Iată cine este femeia din viaţa actorului.

Avatar

Publicat

pe

După Dima Trofim suspină o grămadă de admiratoare. De curând, acesta a fost surprins alături de noua iubită, spre dezamăgirea fetelor. Iată cine este femeia din viaţa actorului.


Dima Trofim are o nouă iubită


Considerat unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbizul românesc, Dima Trofim îşi dezamăgeşte admiratoarele. Actorul şi cântăreţul din Republica Moldova are o nouă iubită. Se pare că acesta se iubeşte cu o colegă de la Antena Group. Conform Libertatea.ro, prezentatorul de la Antena Stars a fost surprins, pe stradă, alături de o tânără cu care are o relaţie de câteva luni.


Mai mult, cei doi au fost fotografiaţi în ipostaze romantice. Dima şi-a sărutat iubita, fără să îi pese de cei din jur.


Deşi relaţia dintre aceştia a împlinit deja câteva luni bune, se pare că actorul nu doreşte să facă o facă publică. Tinerii îndrăgostiţi au fost chiar şi în vacanţă, în Grecia, împreună, însă Dima nu a postat nicio fotografie alături de cea pe care o iubeşte.


În vârstă de 31 de ani, Dima Trofin este un fost membru al trupei LaLa Band. În 2017, şi-a încercat norocul la audițiile celui de-al șaptelea sezon Vocea României, interpretând piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak, însă doar Loredana şi Smiley s-au întors pentru un loc în echipă. Din păcate, în faza “confruntărilor, vedeta a fost eliminată din concurs.
De asemenea, a mai fost concurent la Ferma Vedetelor, Te cunosc de undeva! şi Ultimul Trib.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *