ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nimeni nu știe drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Soția lui Reghecampf a pierdut o sarcină în 3 luni.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar și unul dintre cele mai bogate, făcându-și loc printre 100 cei mai bogați oameni din România.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar și unul dintre cele mai bogate, făcându-și loc printre 100 cei mai bogați oameni din România. Bani sunt, satisfacții la fel, dar și greutăți. Spre exemplu, doar apropiații știu că impresara a pierdut o sarcină în 3 luni. Ce s-a întâmplat când a ajuns la spital?

Drama Anamariei Prodan. Soția lui Reghecampf a pierdut o sarcină în 3 luni

Anamaria Prodan a trecut printr-o dramă în urmă cu mai mulți ani. Impresara a pierdut un copil, bebelușul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Totul s-a petrecut în anul 2013. Vedeta, însărcinată în trei luni, a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului, căci acesta murise deja în pântecele Anamariei. În acele momente, Reghe era la muncă și antrena o echipă care susținea un meci de fotbal.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut, în 2013, prin momente grele

„Jucătorii au evoluat în primul rând pentru mine şi le mulţumesc. Asta pentru că, din păcate, Ana a pierdut sarcina şi astăzi a fost operată. Băieţii au fost lângă mine şi le mulţumesc pentru asta. Vă daţi seama că e foarte greu, asta e viaţa. Trebuie să trecem peste acest necaz”, a declarat Laurențiu Reghecampf, îndurerea, la acea vreme.

”Această nenorocire o să ne întărească și unească mai mul”

Mai târziu, și Anamaria Prodan a povestit prin ce a trecut. Impresara a mulțumit tuturor pentru gândurile frumoase și le-a spus, pozitivă, că va trece, împreună cu familia ei, peste această întâmplare și speră ca nenorocirea să îi întărească.

„Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase. O să trecem și peste asta cu bine. Această nenorocire o să ne întărească și mai tare și o să ne unească și mai mult. Așa a vrut Dumnezeu. Știe el mai bine dacă e de bine sau de rău”, a scris impresara pe Facebook.

Advertisement