ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Nimeni nu știe asta. Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă perucă aproape mereu

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai Stil”, este cunoscută drept o persoană extrovertită, lucru care se reflectă și în modul în care se îmbracă.

Avatar

Publicat

pe

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai Stil”, este cunoscută drept o persoană extrovertită, lucru care se reflectă și în modul în care se îmbracă. De mulți ani, are propriul trademark, reprezentat prin nelipsitele unghii roșii, bijuteriile în culoare aurie, iar de ceva vreme și diferitele peruci cu care apare peste tot. De ce le poartă?

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă perucă aproape mereu

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil”, a reușit să slăbească peste 60 de kilograme, în urmă cu câțiva ani, iar de atunci ce a rămas la fel au fost doar unghiile lungi și roșii și accesoriile voluminoase, în culoare aurie. Mai apoi, au apărut în viața ei și perucile, o pasiune la fel de costisitoare precum stilul său vestimentar. Și pentru că este o persoană nonconformistă, vedeta nu ezită să apeleze la tot felul de artificii stilistice pentru a arăta cât mai bine.

Raluca Bădulescu fără perucă

Astfel, Bădulescu se mândrește cu o colecție impresionantă de peruci, iar fiecare apariție a sa este una neașteptată. Drept urmare, mulți au uitat cum arată vedeta fără ele și se întreabă cum este cu adevărat părul său și de ce nu există zi fără perucă. Ei bine, din declarațiile sale, după ce a slăbit, părul ei a avut de suferit. Pe lângă acest aspect, un factor care a făcut-o să apeleze la peruci a fost faptul că, timp de 30 de ani, l-a vopsit, iar pe vremuri podoaba capilară se decolora într-un mod violent pentru firul de păr. Astfel, în timp, părul s-a subțiat.

”Acasă nu port perucă”

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu pentru Libertatea.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *