ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Motivul pentru care un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu o femeie de 81. Au deja doi ani de căsnicie

Dragostea este unul dintre cele mai importante, dar și cel mai de neînțeles ”pachet emoțional”. Dacă ea există urmează și căsnicia, alt abis, dar nu și pentru un tânăr de 24 de ani, care s-a însurat cu o femeie de 81 de ani.

Avatar

Publicat

pe

Dragostea este unul dintre cele mai importante, dar și cel mai de neînțeles ”pachet emoțional”. Dacă ea există urmează și căsnicia, alt abis, dar nu și pentru un tânăr de 24 de ani, care s-a însurat cu o femeie de 81 de ani. Cum nimic din Univers nu este la întâmplare, iar toate lucrurile care se petrec au un motiv, și băiatul a avut ceva în minte când s-a căsătorit cu o femeie care i-ar putea fi bunică.

Un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu o femeie de 81. Care este motivul?

La finalul anului 2017, Alexander Kondratiuk, din orașul ucrainean Vinnița, a primit prin poștă câteva documente care îl informau că trebuie să se prezinte la cel mai apropiat comisariat militar pentru a fi listat în cadrul serviciului militar obligatoriu de un an. Toți ucrainenii apți medical, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani sunt obligați să facă stagiul militar, cu o excepție.

Dacă un bărbat are în întreținere o soție cu dizabilități, este scutit de armată. Astfel, Alexander s-a gândit să o convingă pe bunica cu vizibilități a verișorului său să îi devină soție. Zis și făcut. Cei doi sunt căsătoriți deja de 2 ani, el are 24 de ani, așa că peste alte două primăveri va fi prea în vârstă pentru a mai merge în armată. Atunci, probabil, va divorța de soția lui octogenară.

Aleksander insistă că are sentimente față de bătrână

Cazul, bizar fără dar și poate, a ajuns la știri la începutul anului 2018, când comisariatul militar din Vinnița a înaintat o plângere la procuratură în speranța că mariajul dintre cei doi va fi anulat. Militarii erau convinși că tânărul a falsificat actele pentru a scăpa de armată, însă investigațiile au arătat că mariajul a avut loc în mod legal, în satul Baikovka, de lângă Vinnița. După ce biroul de înregistrare a actelor a confirmat legalitatea, militarii au fost nevoiți să dea un pas înapoi.

Cu toate acestea, în urmă cu o lună, presa ucraineană a readus în lumină cazul și i-a întrebat pe reprezentanții armatei ce au de gând să facă. Aleksandr Daniliuk, șeful comisariatului pentru recrutare din regiunea Vinnița, a declarat că bărbatul are dreptul să refuze serviciul militar, dat fiind că este însoțitorul unei persoane cu dizabilități, în speță soția sa. Bărbatul neagă și acum că s-a căsătorit cu bătrâna doar pentru a scăpa de armată și insistă că are sentimente față de ea.

Advertisement