ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Motivul pentru care Horia Brenciu și Alice nu au spus timp de doi ani și jumătate că au adoptat un copil: „Toma era al nostru”

Horia Brenciu a dezvăluit motivul pentru care el și soția lui, Alice, nu au spus timp de doi ani și jumătate că au adoptat un copil.

Avatar

Publicat

pe

Horia Brenciu a dezvăluit motivul pentru care el și soția lui, Alice, nu au spus timp de doi ani și jumătate că au adoptat un copil. Juratul de la Vocea României recunoaște că a fost vorba despre o decizie egoistă, însă a considerat că așa este cel mai bine pentru familia lui.

Horia Brenciu și Alice nu au spus timp de doi ani și jumătate că au adoptat un copil

Artistul nu a vrut ca opinia publică să afle despre adopția lui Toma, care a avut loc în urmă cu mai mulți ani. El este de părere că atunci când în viața unei persoane au loc episoade de bucurie maximă, acestea trebuie trăite, nu dezbătute în public.

„Am învățat că lucrurile cele mai frumoase în viață trebuie prețuite profund. Ele nu trebuie neapărat trâmbițate opiniei publice. Toma era al nostru, indiferent că aflase lumea sau nu. Poate că a fost ceva egoist la mijloc. L-am ținut doar pentru noi doi ani și jumătate”, a declarat Horia Brenciu.

Juratul de la Vocea României a mărturisit că procedura de adopție a durat 3 ani, dar în tot acest timp Toma a fost cu familia adoptivă. Horia Brenciu se consideră norocos, în condițiile în care birocrația le dă mari bătăi de cap celor care doresc să adopte un copil.

„Aș zice că am fost ajutați de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp și în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poți trece prin orice, dacă la capătul drumului te așteaptă o minune”, a mai spus artistul.

Horia Brenciu îl duce pe Toma la badminton și la terenul de baschet, unde copilul mai mult privește, având în vedere că este prea mic să se joace cu o minge. Soția lui Brenciu, Alice, ar vrea ca micuțul Toma să devină poloist.

Advertisement