ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

MOTIVUL pentru care fetele lui Cotabiţă ASCUND STAREA REALĂ a tatălui lor

Vestea că Gabriel Cotabiţă şi-a revenit aproape complet după atacul cerebral suferit pe 8 mai i-a încolonat imediat pe prietenii apropiaţi la uşa rezervei în care el se reface.

Avatar

Publicat

pe

Vestea că Gabriel Cotabiţă şi-a revenit aproape complet după atacul cerebral suferit pe 8 mai i-a încolonat imediat pe prietenii apropiaţi la uşa rezervei în care el se reface. Doar că fiicele artistului nu privesc cu ochi tocmai îngăduitori pelerinajul pe la patul tatălui lor şi încearcă să-i convingă pe apropiaţi să mai aştepte puţin.

Din dorinţa de a-l proteja la maximum în această perioadă, cele trei fiice evită să dezvăluie cât de bine se simte Gabriel Cotabiţă. Motivul lor ar fi, potrivit apropiaţilor, că vestea s-ar răspândi imediat şi toţi prietenii care s-au rugat pentru sănătatea lui ar da năvală la Spitalul Floreasca. Mai mult, se pare că nici medicii nu recomandă accesul în rezerva lui Cotabiţă a prea multor persoane care l-ar putea obosi.

Mănâncă singur şi ia în greutate În weekend, Gabriel Cotabiţă a continuat să se refacă, iar medicii vor emite următorul comunicat de presă despre evoluţia sănătăţii lui abia joi. În acest timp, artistul revine treptat la viaţa normală.

„Starea lui Gabriel Cotabiţă continuă să se îmbunătăţească. Mănâncă singur de patru zile şi nu are mari restricţii alimentare. În locul stomei are un bandaj. În rest arată foarte bine. Însă fetele lui se feresc să dea prea multe detalii şi să afle toată lumea că tatăl lor se simte mai bine, pentru că după aceea vor veni foarte mulţi prieteni să-l vadă, iar el nu are cum să-i primească pe toţi. În spital, în rezerva unde se află, nu se poate intra oricum, în număr mare, pentru că există un regim foarte strict. În plus, nimeni nu ştie dacă îi face sau nu bine, într-adevăr, să vadă atâta lume”, au declarat, pentru „ring”, surse apropiate familiei Cotabiţă.

Se reface cu asistenţă psihologică Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde Gabriel Cotabiţă este internat de peste o lună, au anunţat, joi, că „pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospaţială şi perioade de agitaţie psihomotorie, e stabil din punct de vedere respirator şi hemodinamic, starea generală fiind uşor ameliorată”.

În plus, Cotabiţă e alimentat pe cale orală şi e mobilizat zilnic, beneficiind de şedinte de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică. Interpretul e aşezat zilnic la marginea patului şi chiar a făcut, susţinut, câţiva paşi. E hrănit cu alimente moi, dieta zilnică fiind realizată în funcţie de recomandările nutriţioniştilor. Gabriel Cotabiţă s-a închinat şi i-a mulţumit lui Dumnezeu când a reuşit să se ridice din nou din pat. 40 de ani de carieră muzicală are Gabriel Cotabiţă.

Advertisement

„Gabi m-a recunoscut şi îi recunoaşte fără probleme pe toţi prietenii veniţi să-l viziteze.”, SURSE APROPIATE FAMILIEI COTABIŢĂ

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *