ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Motivul ireal pentru care o badantă din România a fost concediată. Ce le făcea unor bătrâni italieni

Avatar

Publicat

pe

O badantă din România a fost concediată de familia bătrânilor italieni de care avea grijă. Femeia ar fi intrat în conflict cu aceștia, iar situația ar fi degenerat.

De ce a fost concediată o bandată din România care îngrijea doi bătrâni italieni. Motivul este ireal

Tot mai mulți români au plecat în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani astfel încât să le ofere un trai mai bun familiilor pe care le au acasă. În timp ce unii rămân o perioadă mai scurtă în altă țară, alții au zeci de ani de când s-au mutat din România în țări precum Italia sau Spania.

Printre cei care au plecat la muncă în Italia se numără și o româncă în vârstă de 52 de ani. Aceasta s-a angajat ca badantă la o familie de bătrâni din Sesto Fiorentino.

Bătrâna de care femeia trebuia să aibă grijă i-a spus acesteia că stă prea mult pe telefon și că nu are grijă suficient de soțul ei. Enervată de comportamentul româncei, femeia i-a smuls telefonul din mână, după care l-a aruncat.

După acest gest, românca s-a enervat și a început să se certe cu pensionara în vârstă de 90 de ani. Femeia a sărit să o bată pe bătrâna de care avea grijă și i-a provocat vânătăi pe antebrațe.

Însă românca nu s-a oprit aici, ci ar fi mers și la soțul femeii, care se afla în scaun cu rotile. L-a zdruncinat pe bărbat, până când acesta a căzut la pământ, dar s-a ales cu răni ușoare.

Advertisement

După această altercație, copiii bătrânilor au fost alertați și au chemat imediat Poliția la fața locului. Carabinierii au ajuns și au cerut explicații pentru a vedea cum au stat lucrurile, potrivit stiridiaspora.ro.

Bătrânul le-a spus acestora că femeia l-a pălmuit și, în căderea din scaunul cu rotile, s-a lovit la cap. Badanta s-a ales cu o plângere penală și a fost imediat dată afară din casă.

Cei doi bătrâni au ajuns la camera de urgență a spitalului Careggi, dar sunt în afara oricărui pericol. Polițiștii vor face cercetări pentru a vedea cum a pornit conflictul și cine este responsabil de rănile celor doi soți.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *