ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care Mădălina Ghenea s-a MUTAT la Londra

A petrecut, nu de mult, câteva săptămâni în capitala Marii Britanii pentru a lua lecţii de actorie şi apoi s-a hotărât pe loc să-şi schimbe viaţa.

Avatar

Publicat

pe

A petrecut, nu de mult, câteva săptămâni în capitala Marii Britanii pentru a lua lecţii de actorie şi apoi s-a hotărât pe loc să-şi schimbe viaţa. Mădălina Ghenea a spus „Arrivederci!” ţării ei adoptive, Italia, şi s-a mutat cu tot cu bagaje la Londra


A ajuns în Italia în urmă cu 13 ani visând să dea lovitura în modelling. Chiar dacă, mai târziu, a mărturisit că şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi nu model, pozele din reviste au ajutat-o să câştige bani frumoşi şi să cunoască oameni influenţi. Chiar dacă până acum a fost distribuită în roluri pentru care nu talentul era în prim-plan, ci frumuseţea, Mădălina Ghenea vrea să dea lovitura, convinsă fiind că are toate calităţile pentru a fi o actriţă în adevăratul sens al cuvântului.

Nu o mai leagă nimic de Italia

Cel care se pare că i-a deschis ochii şi a convins-o să se mute la Londra este nimeni altul decât cel cu care Mădălina Ghenea a luat lecţii de actorie în această primăvară. Bernard Hiller este un profesor renumit pentru cursurile sale, dar şi pentru faptul că „s-a specializat” în a transforma modele internaţionale în actriţe sau actori de succes, Cameron Diaz şi Chace Crawford datorându-i cariera lor.”Mădălina şi-a dat seama că dacă rămâne în Italia nu are prea multe şanse să ajungă unde vrea. Ştia şi ea că acele castinguri pentru producţiile importante nu prea se ţin la Roma, iar întâlnirea cu Bernard Hiller a făcut-o să ia hotărârea cea mare. Crede în viitorul ei, este convinsă că va ajunge acolo unde îşi doreşte. Acum va avea alte oportunităţi şi, oricum, nu o mai lega nimic de Italia”, a mărturisit o prietenă de-a frumoasei actriţe.

Ţine aproape de fostul iubit

Londra nu îi este cu desăvârşire un oraş străin Mădălinei Ghenea. Frumoasa româncă a vizitat capitala Marii Britanii de mai multe ori, ba chiar, la ultima vizită, şi-a făcut câţiva prieteni printre tinerii care au participat şi ei la cursul de actorie al lui Bernard Hiller. Întâmplător sau nu, tot în Londra locuieşte şi fostul ei iubit Michael Fassbender, cel alături de care Mădălina Ghenea a fost la un pas să devină mamă la începutul acestui an, cei doi fiind surprinşi de paparazzii italieni într-o vizită de urgenţă la secţia de ginecologie a unui spital din Milano.

„Oriunde m-ar duce viaţa, sper să am sănătate, să iubesc şi să fiu iubită.”, MĂDĂLINA GHENEA

„Nu pot să spun că m-am îmbogăţit şi nici nu mi-am dorit asta. Poate e urât spus sau un pic macabru, dar mai bine să mor săracă, fericită, să fiu iubită şi să iubesc decât bogată şi singură.”, MĂDĂLINA GHENEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *