ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

MOTIVELE IMINENTULUI DIVORȚ AL PRINȚULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE. DE CE AR URMA SĂ SE DESPARTĂ FIUL REGELUI CHARLES DE AMERICANCĂ

De-a lungul timpului au existat multe zvonuri despre familia regală britanică. Moartea Reginei Elisabeta a II-a, certurile dintre capetele încoronate au fost doar câteva dintre subiectele intens dezbătute de întreaga planetă.

Avatar

Publicat

pe

De-a lungul timpului au existat multe zvonuri despre familia regală britanică. Moartea Reginei Elisabeta a II-a, certurile dintre capetele încoronate au fost doar câteva dintre subiectele intens dezbătute de întreaga planetă. Acum presa britanică atrage atenția despre o posibilă despărțire între Meghan Markle și Prințul Harry.

Cei doi au plecat să locuiască împreună în Statele Unite în urmă cu trei ani, după ce au decis să se îndepărteze de familia regală. Principalele motive ar fi fost discuțiile dintre Meghan Markle și familia soțului său, dar și atenția exagerată pe care au primit-o din partea jurnaliștilor.

Cu toate acestea, viața de vis pe care o aveau s-ar părea că a ajuns la final. Se zvonește că nu mai sunt fericiți împreună și că viața lor nu merge ca la început, așa că ar fi decis să se despartă. Oamenii au observat că cei doi nu au publicat nicio imagine în ziua aniversării lor sau vreun mesaj, ba mai mult, se spune că Harry ar putea avea un plan B unde să meargă să locuiască în cazul separării de Meghan.

Însă cele mai șocante sunt cuvintele fostului majordom al lui Lady Di. Acesta a subliniat faptul că că sfârșitul relației lor este aproape pentru că Harry „și-a dat seama de adevărata față a lui Meghan”.

Tom Bower, jurnalist și expert în familia regală britanică, a subliniat că „Meghan s-a săturat de Harry” și că deja au început să trăiască independent și separat. În plus, absența lui Markle la încoronarea socrului ei, regele Charles al III-lea, a alimentat și mai mult zvonurile despre probleme din căsnicia lor.

Prințul Harry, acuzat că suferă de „Sindromul Tronului” de când este cu Meghan Markle

Advertisement

S-a mai spus despre fiul cel mic al Regelui Charles că ar suferi de „Sindromul Tronului”, o acută dorință de atenție care l-ar împinge spre gesturi nefirești. Un expert al Casei Regale a vorbit despre această manifestare a mezinului, accentuând faptul că i s-ar datora asocierii cu Meghan Markle. Pe de altă parte, fosta parteneră a prințului Harry nu l-ar fi putut transforma astfel.

„Spre deosebire de atât de mulți oameni pe care îi cunoșteam, ea părea complet nepăsătoare de atenție, de cuviință, de regalitate. Părea imună la acea suferință comună, numită uneori „Sindromul Tronului”.

Întotdeauna mi-am dorit să știu cum ar fi să întâlnesc o femeie și să nu-mi fac ochii mari la mențiunea titlului meu, ci să-i fac mari când aud de mine însumi, de inima și mintea mea. Cu Chelsy ar fi avut o posibilitate reală în acest sens. Nu numai că nu era interesat de titlu, dar părea a fi chiar plictisit de el”, susține Nigel Cawthorne, autorul cărții Windsor Spares: The Prince Harry and Prince Andrew Soap Opera.