ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Monica Macovei, trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă

Avatar

Publicat

pe

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost miercuri trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru vătămare corporală din culpă, în urma rechizitoriului încheiat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

În urmă cu un an, Macovei a produs un accident de circulaţie în apropierea municipiului Mangalia, soldat cu rănirea unui motociclist.

Anchetatorii au informat, printr-un comunicat de presă, că pe 27 septembrie, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-Luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„În fapt, s-a reţinut că la 08.10.2022, Macovei Monica-Luisa conducea autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia şi, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”, se mai spune în comunicat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *