ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Monica Gabor colaborează cu un regizor de filme horror

Aflată în America, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu visează la o carieră la Hollywood şi pare să participe deja la castingurile de acolo… Ea este tot mai aproape de acest vis odată cu colaborarea cu regizorul de filme horror Jonas Odenheimer.

Avatar

Publicat

pe

Aflată în America, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu visează la o carieră la Hollywood şi pare să participe deja la castingurile de acolo… Ea este tot mai aproape de acest vis odată cu colaborarea cu regizorul de filme horror Jonas Odenheimer.

Monica Gabor se putea lăuda cu un anturaj de staruri de primă clasă de la Hollywood încă de anul trecut, atunci când iubitul chinez al româncei a organizat o petrecere într-un club de fiţe din Los Angeles, unde au participat numeroase vedete, printre care şi actorul David Arquette, proprietarul clubului. Chinezul are mulţi prieteni celebri de la Hollywood, se zice că a fost chiar vecin cu Michael Jackson, dar şi bun prieten şi locuieşte în aceeaşi clădire cu LaToya Jackson.

Premiat la RAWards 2013

În ceea ce priveşte colaborarea Monicăi cu regizorul Jonas Odenheimer, Monica Gabor a realizat un video shot care a fost făcut public pe internet. Acesta pare să fie încă un pas spre celebritatea Monicăi. Despre Jonas Odenheimer se ştie că a avut deja colaborări la Hollywood, fiind şi premiat anul trecut la RAWards, iar cel mai nou film regizat de el a fost „Classroom 6”, ce avut premiera în 2013. Pentru a fi mai aproape de visul american, Monica a luat şi cursuri de limba engleză la Beverly Hills Unified School. „Am o viaţă frumoasă aici, mă simt eliberată de prejudecăţile şi de stereotipiile din România. Aici, lumea te ia ca atare, nu îţi pune gesturile şi acţiunile sub lupă în încercarea disperată de a-ţi găsi vreun cusur. Sunt mai relaxaţi decât noi, dar şi mai superficiali. Hollywoodul este un mare vânzător de iluzii”, declara Monica Gabor.


Prea ocupată pentru fiica sa, Irinuca

Rămasă în grija tatălui, fetiţa de numai şapte ani şi-a sărbătorit ziua de naştere departe de mama sa. „Monica nu a venit la ziua Irinucăi pentru că, din câte ştiu, este foarte ocupată cu afacerile ei din America. Dacă în viitorul apropiat va prinde o portiţă liberă, va lua avionul şi va veni la Irina. Nu vine că nu vrea, ci pentru că nu poate. Are mai multe proiecte în desfăşurare, foarte importante!”, declara, acum câteva zile, una dintre prietenele Monicăi.

„Viaţa mea aici este foarte frumoasă. Sunt fericită, dar nu împlinită. Sunt norocoasă şi recunoscătoare. Iubitul meu vrea mulţi copii, vrea şase copii de la mine”, MONICA GABOR

„Am învăţat să iubesc cu adevărat şi să fiu cu picioarele pe pământ. Iubitul meu nu doreşte să apară în faţa camerelor de vederi, vrea să aibă o viaţă privată. Pentru Mr. Pink contează intimitatea.”, MONICA GABOR

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *