ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Moartea stranie a unui celebru blogger de frumusețe, la numai 17 ani

Bloggerul de frumusețe, adolescentul Ethan Peters, cunoscut în mediul online sub numele de „Ethan Is Supreme”, a murit, ieri, la vârsta de 17 ani.

Avatar

Publicat

pe

Bloggerul de frumusețe, adolescentul Ethan Peters, cunoscut în mediul online sub numele de „Ethan Is Supreme”, a murit, ieri, la vârsta de 17 ani. Moartea sa aduce în prim plan efectele celebrității asupra stării emoționale a tinerilor.

Originar din Texas, Ethan avea peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și aproape 140.000 de abonați pe canalul de YouTube, unde dădea sfaturi de make-up. Spunea despre el „nu sunt un artist, sunt o opera de artă”.

A început această activitate în 2016. Deși băiat, iubea să se machieze, iar recomandările și ponturile lui erau adorate nu numai de tineri. Ethan ajunsese cunoscut și în rândul vedetelor.

În 2017, după ce a început să câștige notorietate și să facă bani din activitatea online, Ethan a abandonat școala privată creștină pe care o urma la dorința familiei, declarând că „încălca codul de conduită morală”. S-a înscris ulterior la o școală online.

Dependența, la pachet cu celebritatea

Moartea tânărului blogger a luat prin surprindere pe toată lumea. Gerald, tatăl lui Ethan, a spus despre acesta că „era un suflet bun, care îi accepta pe toți așa cum sunt”, relatează BBC NEWS.

Ava Louise, prietenă bună a băiatului și, de asemenea, influencer pe Instagram, a postat un mesaj în care a spus că și-a pierdut cel mai bun prieten. Și tânăra, dar și tatăl adolescentului, au menționat că Ethan se lupta cu dependența. Până acum, o cauză oficială a morții nu a fost făcută publică.

Ethan își lansase recent propria linie de îmbrăcăminte,  Hellboy, numele brandului alegând să și-l tatueze, discret, pe piept.

Cu o zi înainte să moară, a postat pe contul de Instagram un colaj cu el mai mic alături de o poză actuală, amintindu-le fanilor că face acest gen de postare o data pe an, pentru a arăta tuturor cât de mult s-a schimbat. În urmă cu o săptămână apărea într-un selfie alături de celebra Niki Minaj, pe care a întâlnit-o în aeroport.

Advertisement