ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Moartea lui Costin Mărculescu. Reacția revoltătoare a lui Carmen Harra

Carmen Harra a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre moartea lui Costin Mărculescu. Ce i-a mărturisit fosta cântăreață lui Cristi Brancu? Ce spune prezicătoarea despre moartea bruscă a regretatului actor?

Avatar

Publicat

pe

Carmen Harra a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre moartea lui Costin Mărculescu. Ce i-a mărturisit fosta cântăreață lui Cristi Brancu? Ce spune prezicătoarea despre moartea bruscă a regretatului actor?

Reacția lui Carmen Harra despre moartea bruscă a lui Mărculescu

Carmen Harra a vorbit pentru prima oară despre decesul brusc al lui Costin Mărculescu. Cunoscuta solistă a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul unei discuții purtate cu Cristi Brancu, pe canalul acestuia de YouTube. De asemenea, aceasta a adus în discuție și încheierea pandemiei de coronavirus, dar mai ales urmările virusului care a lovit o lume întreagă de luni bune încoace. Prezicătoarea, care locuiește în America, a pus dispariția subită a lui Mărculescu de pe acest pământ pe seama crizei sanitare. Amintim că regretatul actor a fost găsit fără suflare în locuița acestuia, în cadă, în stare de putrefacție. Din păcate, artistul era deja decedat de trei zile la momentul în care autoritățile au spart ușa imobilului său.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”
Carmen Harra  

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească”

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”
Carmen Harra – 2019

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *