ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Miron Cozma: „Din cauza lui Gigi Becali SUNT DATOR până în 2018

Miron Cozma se descurcă din ce în ce mai greu cu banii din cauza datoriilor care-i înjumătăţesc pensia.

Avatar

Publicat

pe

Miron Cozma se descurcă din ce în ce mai greu cu banii din cauza datoriilor care-i înjumătăţesc pensia.

După 43 de ani de muncă în mină, „Luceaforul Huilei” are o pensie de 2.900 de lei.

Pare un venit decent, dar Miron Cozma nu a văzut niciodată toţi banii. Liderul minerilor a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro despre datoriile pe care le are de dat statului, dar şi lui Gigi Becali.

Miron Cozma spune că singurul lui venit este pensia pe care trebuie să o împartă cu statul. Lunar el plăteşte 1.700 de lei daune, în urma mineriadei din 1991 care a dus la demisia premierului de atunci, Petre Roman. Mulţi au spus că Miron s-a îmbogăţit în perioada când a fost liderul Sindicatelor Miniere din Valea Jiului. Cozma afirmă că milioanele de dolari şi proprietăţile invocate nu le-a avut niciodată. „Eu trăiesc din pensie.

Am 29 de milioane, din care plătesc datorii şi rate de 17 milioane. Mie, în urma acelui proces politic pentru septembrie 1991, îmi ia statul până în 2022 câte 10 milioane pe lună. Mulţi au spus că am bani, că am palate. E, uite că nu am! Am trăit toată viaţa pe salariu. Am 43 de ani de muncă în mină pe cartea de muncă, am început în 1971. 30 în mină şi 13 la suprafaţă”, a declarat Miron Cozma.

Miron Cozma: „Becali e un INFRACTOR de drept comun. Ca să rezist în pârnaie, AM BĂTUT cadre şi deţinuţi”

Datoria către stat nu este singura. Anul trecut Miron Cozma s-au certat cu Gigi Becali legat de „cadoul” pe care i l-a făcut patronul Stelei, o Dacie. „M-a sunat din puşcărie, de vreo 2-3 ori. I-am dat o maşină când a ieşit din puşcărie, Dacia 1300. S-a supărat, că voia vreun Mercedes, i-am dat o Dacie nouă”, a spus Gigi Becali, la România TV, anul trecut.

Fostul lider al minerilor spune că pentru acest „dar” plăteşte lunar o sumă considerabilă. „Plătesc rată de 7 milioane pe lună, până în 2018, la o Dacie pe care mi-a luat-o Gigi Becali. Regret toată viaţa că m-am legat la cap cu acest lucru”, a adăugat Miron Cozma.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *