ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirela Vaida, mesaj pentru moldoveni. Când le face pe toate?

Frumoasă, talentată și foarte ocupată. Mirela Vaida a transmis un mesaj direct pentru moldoveni. Când le face pe toate?

Avatar

Publicat

pe

Frumoasă, talentată și foarte ocupată. Mirela Vaida a transmis un mesaj direct pentru moldoveni. Când le face pe toate?

Mirela Vaida, vedeta de la Antena 1, are trei copii, cântă și filmează. Desigur are timp și pentru ea: arată impecabil, la 38 de ani și trei nașteri. A mărturisit că nu o ajută nimeni în gospodărie, în afară de soțul ei. Când le face pe toate?

Mirela Vaida are trei copii împreună cu soțul ei, Alexandru Vaida: Carla, de 5 ani, Vladimir, de trei și Tudor-Ștefan, de un an

Mirela Vaida va fi înlocuită

Mirela Vaida a fost înlocuită. Chiar ea a dezvăluit unde va pleca și ce se va întâmpla în ediția de luni, 18 ianuarie, a emisiunii ”Acces Direct”. Fanii îi vor duce dorul.

Mirela Vaida (38 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta arată impecabil și este întotdeauna o gazdă bună în cadrul emisiunilor pe care le prezintă.

Vedeta le-a transmis telespectatorilor că nu o vor mai vedea luni.

Totuși, pentru a nu-i speria complet, aceasta a postat pe pagina personală de socializare motivul pentru care va absenta.

Advertisement

Mirela Vaida filmează pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”

Mirela Vaida urmează să aibă filmări pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, tot de la Antena 1.

Totuși, vedeta, care ține enorm la fanii săi, le-a transmis telespectatorilor că nu va lipsi mult, spunând că se va întoarce marți în rolul de prezentatoare a emisiunii și că Acces Direct va fi în direct și luni.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Și Pepe a spus fanilor că va avea un weekend prelungit fiindcă filmează pentru noul sezon al celebrei emisiuni de la Antena 1.

Mirela Vaida, mesaj pentru moldoveni

În toată cariera sa, Mirela Vaida a muncit mult și a dat dovadă de profesionalism.

Cântă minunat, mai ales muzică populară din Moldova, locul unde s-a născut (la Târgu Frumos). Uite ce mesaj le-a transmis Mirela Vaida moldovenilor!

”Dragi români, dragi moldoveni, acum câteva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzică populară!

O ”bătută” moldovenească autentică, împreună cu Formația Basarabia! Sper să va placă!!! Hai la joc!!”, a scris Mirela Vaida.

Advertisement