ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mioara Roman a capitulat: RA-APPS o mută astăzi din casă

Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns la o înţelegere cu RA-APPS după şase ani de procese.

Avatar

Publicat

pe

Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns la o înţelegere cu RA-APPS după şase ani de procese. Mioara Roman a văzut deja noua locuinţă oferită de stat şi a fost de acord ca, începând de azi, angajaţii RA-APPS să-i mute gratuit toate lucrurile.

„Mă mut şi scap, în sfârşit, de belea! Mi s-a dat cu chirie un apartament de trei camere, de vreo 70 mp locuibili, plus 90 mp spaţiu verde. E igienizat şi în perfectă stare şi se află într-o zonă bună, la parterul unei vile cu etaj. Un living mare, un dormitor, n-am nevoie de mai mult, e o casă pe gustul meu. Chiria e normală, la nivelul pieţei (aproximativ 400 de euro/lună – n.r.). Nu-mi încape toată mobila în noua locuinţă, probabil că o parte va fi vândută. O voi lua cu mine şi pe Tera, căţeluşa mea. Vreau să trăiesc liniştită”, a declarat Mioara Roman pentru „ring”.

Întrebată despre zvonurile apărute în presă, că Traian Băsescu ar urma să-i preia chiria în Primăverii, Mioara Roman e categorică: „Chestia că aici se va muta Băsescu e o tâmpenie. Exclus! Crezi că vine Băsescu într-o casă unde biroul are 16,8 mp?! Fiica lui, Ioana, are un living cât tot parterul de aici, cu closet cu tot”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *