ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Miliardarii Red Bull. Moștenitorul afacerii, la un pas de a fi arestat. Ce a comis beizadeaua

Miliardarii necunoscuți din spatele imperiului Red Bull. Moștenitorul imperiului a revoltat o țară întreagă după ce a fost la un pas de a fi arestat. Cazul împotriva lui ”Boss” pare să fie pus pe pauză.

Avatar

Publicat

pe

Miliardarii necunoscuți din spatele imperiului Red Bull. Moștenitorul imperiului a revoltat o țară întreagă după ce a fost la un pas de a fi arestat. Cazul împotriva lui ”Boss” pare să fie pus pe pauză.

Moștenitorul afacerii Red Bull, la un pas de a fi arestat

CNN scria în 2012 că un Ferrari a lovit o motocicletă de poliție în centrul Bangkok-ului, punându-l pe ofițer la pământ. Individul care a provocat accidentul a târât corpul agentului pe străzile întunecate înainte ca acesta să se îndepărteze în viteză de la locul accidentului. Conform poliție, o urmă de ulei care se scurgea din mașina sport i-a condus pe investigatori la casa de lux a uneia dintre cele mai bogate familii din Thailanda, coproprietarii imperiului de băuturi energizante Red Bull.

Cel care conducea Ferrari-ul era Vorayuth, moștenitorul afacerii evaluate la 20,2 miliarde de dolari. El a fost acuzat cu cinci capete de acuzare, printre care condusul cu viteză excesivă, fuga de la locul accidentului și crimă, dar judecata cazului a fost întârziată din cauza faptului că acesta a ratat sau a amânat somațiile procurorilor.

  • Autoritățile cred că el a părăsit Thailanda în anul 2017.

În luna iulie a acelui an, un colonel de la poliţia din Thailanda a confirmat că Procurorul General a decis să renunţe la toate acuzaţiile împotriva lui Vorayuth. Acest fapt a readus cazul în lumina reflectoarelor, stârnind revoltă în rândul thailandezilor care au aclamat că sistemul legal al țării îi favorizează pe bogați.

A fost eliberat pe cauțiune

  • Cunoscut pentru porecla sa, ”Boss”, Vorayuth a crescut în una dintre cele mai cunoscute familii ale Thailandei.
  • Bunicul său, Chaleo Yoovidhya, a creat băutura energizantă Red Bull.

Vorayuth a fost intervievat. Acesta ar fi recunoscut că a condus mașina și a lovit motocicleta, dar a pretins că i-ar fi fost tăiată calea de motocicletă. Bărbatul a fost eliberat pe cauțiune în schimbul a aproximativ 16.000 de dolari. În anii ce au urmat, nu a apărut în fața judecătorilor în ciuda multiplelor somații.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *