ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihai Priescu, la un pas să rămână orb!

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din zona Olteniei, este în pericol să rămână orb.

Avatar

Publicat

pe

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din zona Olteniei, este în pericol să rămână orb. Interpretul a consultat mai mulți medici și speră să rezolve problema medicală gravă.


Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din zona Olteniei, a trecut prin momente de coșmar. Un medic i-a dat o veste teribilă. I s-a spus ca poate rămâne orb.

Mihai Priescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din zona Olteniei, este în pericol să rămână orb


Cântărețul Mihai Priescu, la un pas să rămână orb!


Mihai Priescu are două mari pasiuni: muzica și sala de forță. Este în pericol să nu mai poată face ceea ce îi place atât de mult. Un medic i-a spus că este în pericol să rămână orb. Eforturile de la sală îi poate agrabi orbirea.


Problemele au început acum 3 ani. „Într-o dimineață, când m-am trezit, era întuneric total. Am dat sa mă uit cât e ceasul și din întâmplare, m-am uitat doar cu un ochi (dreptul) și am văzut ca am imaginea încețoșată.


Au trecut câteva zile și nu observam nici o schimbare în bine. Am hotărât să merg la un doctor oftalmolog, am făcut asta, iar diagnosticul a fost hemoragie vitreana.

Advertisement


Asta însemna că la recomandarea medicului, ar fi trebuit să renunț la una din pasiunile mele: sala de forță. Mai mult, îmi spusese ca risc sa rămân fără vedere. Am fost șocat în momentul ala!


Am început tratamentul și după câteva zile bune nu simțeam nici o îmbunătățire a vederii”, a declarat Mihai Priescu.


Interpretul de muzică de petrecere a consultat și alți medici și a aflat că are o deformare a corneei (keratoconus de gradul 2 la ochiul drept).


Cântărețul a început un tratament numit „crosslinking” pentru a stopa evoluția bolii si are nevoie de transplant de cornee.


Însă operația este foarte riscantă, artistul putând rămâne orb. După numeroase investigații, medicii au hotărât ca artistul să poarte la ochiul drept o lentilă semidura care îl ajuta foarte mult.

Mihai Priescu își pune în pericol vederea dacă merge la sala de forță


Ce este keratoconus


Keratoconusul ochiului este o boală destul de gravă, care se manifestă sub forma de deformare progresivă a corneei.

Advertisement


În acest caz, acesta din urmă are o formă conică. Inițial, celulele unui singur strat al corneei sunt distruse, ca urmare a căror rigiditate scade drastic.


Din cauza faptului că lichidul intraocular presează pe el, se formează în exterior o proeminență a corneei. Keratoconus duce, în cazuri rare, la orbire completă, sau poate duce la o reducere semnificativă a vederii.


Cântărețul Mihai Priescu a lansat un cântec de dragoste


Îndrăgitul interpret de muzică de petrecere Mihai Priescu a lansat un frumos cântec de dragoste, „Unul pentru altul noi suntem făcuți”. Îl interpretează așături de Claudia Puican și Armin Nicoară.


Colaborarea în această formulă nu se va ori aici, spune cântărețul. El a difuzat piesa pe rețelele de socializare și a cerut fanilor piesa să o asculte la boxele din mașină. Aprecierile au venit imediat.


„În urmă cu un an de zile, am avut o colaborare cu Armin și Petrică Nicoară, iar melodia a fost destul de apreciată! Între timp s-a dezvoltat o prietenie între noi, vorbeam destul de des, mergeam împreună la anumite filmări!


Am hotărât să facem o colaborare alături de Claudia Puican. În urmă cu ceva timp am postat pe canalul de YouTube al lui Armin Nicoară primul duet alături de Claudia. Piesa se numește «Numai din cauza ta» și am primit foarte multe aprecieri.


Mereu mi-au plăcut melodiile de dragoste pozitivă și am câteva la activ, iar cea mai nouă este cea de azi «Unul pentru altul noi suntem făcuți»

Advertisement


Sper sa fie pe placul tuturor! Claudia se pliază foarte bine pe acest gen muzical, la fel și Armin și am dat drumul la treaba, ca să zic așa! Am lansat piesa de ziua mea”, a declarat Mihai Priescu despre colaborarea cu Claudia Puican și Armin Nicoară.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *