ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihai Morar explică „CEARTA” dintre Bianca şi Slav: „A fost PLĂTITĂ pentru acel show”

La numai câteva zile de la nuntă, Bianca Slav a participat la o prezentare într-un club unde Buzdugan şi Morar au glumit pe seama relaţiilor ei anterioare.

Avatar

Publicat

pe

La numai câteva zile de la nuntă, Bianca Slav a participat la o prezentare într-un club unde Buzdugan şi Morar au glumit pe seama relaţiilor ei anterioare.

„A fost un show pentru care a fost plătită. Eu n-am văzut-o să fie supărată”, a declarat Mihai Morar pentru „ring”.

Mihai Morar susţine că glumele din seara prezentării unde a participat roşcata nu au fost o problemă atât timp cât ea a avut un contract în care a fost plătită.

„Aşa cum ea a fost plătită pentru acea seară, la fel am fost şi noi. Nu am folosit glumele hard care circulau pe net cu ea, nu am criticat-o nici atunci, nici în emisiunile noastre nici înainte, nici după nuntă. Am discutat cu Bianca şi înainte, şi după show şi nu mi s-a părut că e supărată, dimpotrivă.

Una dintre scrisorile pe care le-am citit a văzut-o şi ea. Cred că se face prea mult caz pe această situaţie. Şi dacă s-au certat după show, în orice cuplu există astfel de situaţii, nu cred că după prima ceartă se pune problema divorţului”, a explicat Mihai Morar.

„Cred că Victor e un băiat destupat…”

Colegul de prezentare al lui Morar crede că Victor nu avea niciun motiv de supărare. „Bianca şi-a dat acordul. Înainte de eveniment i-am spus că o să avem nişte glume, nişte scrisori la caterincă, şi s-a amuzat, nu a zis nu, că dacă se opunea, noi nu le spuneam. Înainte de eveniment m-am văzut cu Victor, am dat noroc cu el. După eveniment nu l-am văzut, dar cred că e un băiat destupat, nu avea de ce să se supere. Ştia că a fost cu Cristea, ştia că a fost cu Bote şi atunci noi am făcut o caterincă din chestia asta. Plus de asta, am protejat-o, nu am pus-o într-o lumină neplăcută”, a declarat şi Daniel Buzdugan, care nu ştie ce să creadă legat de relaţia lor: „”Nu ştiu ce să zic de relaţia lor. Ar trebui să fie adevărată dacă au ajuns la biserică. Nu vreau să judec pe nimeni. Dacă voiau să facă o chestie de PR, să facă circ, trebuiau să nu ajungă la biserică”.

Prima ceartă conjugală

Prima apariţie a cuplului într-un loc public s-a lăsat cu o ceartă după cum susţine wowbiz.ro. Buzdugan şi Morar au fost MC la eveniment şi au pregătit un moment special după terminarea defilării. Cei doi au scos câteva scrisori imaginare pe care le-ar fi primit Bianca de la foştii iubiţi Cristea şi Botezatu. „Bianca, încep cu o întrebare: vrei să fii soţia mea? Apoi îţi voi spune un proverb pe care îl ştiu de la bunicul meu: meteorologii arată pe hartă, fotbaliştii te duc oriunde pe hartă”, au fost câteva dintre glumele prezentatorilor, de la care se pare că ar fi pornit prima lor ceartă conjugală.

Advertisement

„Să dea Dumnezeu să nu se despartă! Ar trebui să fie mai puţin publici, să fie pentru ei, să se bucure de intimitatea cuplului”, DANIEL BUZDUGAN

https://ziarulring.ro/stiri/monden/222279/Mihai-Morar-explica-CEARTA-dintre-Bianca-si-Slav-A-fost-PLATITA-pentru-acel-show-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *