ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihai de la Hi-Q: „Mă caută FEMEILE, dar N-AM TIMP de ele”

Artistul-deputat măsoară timpul în concerte şi evenimente politice, fără să mai poată face faţă şi unei relaţii serioase

Avatar

Publicat

pe

Artistul-deputat măsoară timpul în concerte şi evenimente politice, fără să mai poată face faţă şi unei relaţii serioase, deşi e curtat de foarte multe femei dornice să-l iubească.

Viaţa lui Mihai Sturzu e atât de aglomerată, încât nu are timp nici măcar pentru femei, capitol care pentru mulţi bărbaţi e prioritar. Face parte din trupa Hi-Q de foarte mulţi ani, iar concertele vin ca pe bandă de când artistul s-a implicat şi în politică.

Din această cauză, timpul a devenit duşmanul lui. „Mă caută femeile, dar n-am timp de ele. Am o iubită, dar sunt mult timp plecat şi nu prea stăm împreună. Când o să mă hotărăsc să mă însor, o să se anunţe ca eveniment de interes naţional”, a declarat Mihai Sturzu pentru „ring”. „Când am puţin timp, zbor!”

Artistul are o mare pasiune pentru muzică, dar are şi o atracţie ceva mai ciudată pentru un om obişnuit. Îi place să fie cu picioarele pe pământ doar când votează vreo lege în parlament sau când susţine un concert, în rest preferă să fie „cu capul în nori”. „Când am puţin timp, mă duc să zbor. E a doua pasiune a mea.

De o lună mi-am luat licenţa de pilot sportiv… Deci timp de o relaţie mai serioasă nu am”, a adăugat Mihai Sturzu. Secretul longevităţii formaţiei Hi-Q e una dintre puţinele trupe din România care au rezistat peste 10 ani împreună. În spatele succesului lor stă o regulă foarte bine gândită. „Noi nu vorbim niciodată în public despre noi.

N-am avut probleme legate de bani, eventual legate de principii de viaţă. În primii patru ani am cântat gratuit la concerte. Pentru noi era o onoare să ne cheme cineva să cântăm”, a spus Mihai Sturzu. „Nu mai iau bani la concerte” De când a devenit deputat, Mihai Sturzu a renunţat la drepturile băneşti de la spectacole. „Nu mai iau bani de la concerte, le iau ca pe un hobby.

Advertisement

Se împacă bine muzica şi politica, dar e nevoie de multe sacrificii din partea mea. Fac totul cu atât de multă pasiune, încât nu simt greul”, a povestit Mihai Sturzu. „Ca parlamentar, ai voie să fii doar avocat, profesor universitar sau să ai venituri din drepturi de autor.” – MIHAI STURZU 17 ani de existenţă împlineşte formaţia Hi-Q pe 29 iulie.

– https://ziarulring.ro/stiri/monden/217197/Mihai-de-la-Hi-Q-Ma-cauta-FEMEILE-dar-N-AM-TIMP-de-ele-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *