ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mihai Bendeac, exclus din juriul România dansează

Realizatorul TV, Mihai Bendeac, nu va mai face parte din juriul România Dansează, talent show cu dansatori de pe Antena 1. 

Avatar

Publicat

pe

Realizatorul TV, Mihai Bendeac, nu va mai face parte din juriul România Dansează, talent show cu dansatori de pe Antena 1. „Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul România dansează, show care urmează să fie difuzat în primăvara anului 2014, unde ar fi trebuit să îndeplinească rolul de jurat alături de CRBL şi Monica Petrică”, se arată într-un comunicat al Antenei 1, citat de ziarul ring.

Informaţia despre despărţirea de România dansează a fost comentată şi de Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook. „Pentru că nu mai fac parte nici din juriul „România Dansează”, îmi iau la revedere de la acest format pe care l-am iubit enorm”, a scris vedeta.

El a mai precizat în aceeaşi postare că „Foarte curând, situaţia se va lămuri şi am să vă pot comunica ce urmează să se întâmple sau ce s-a întâmplat în ultimele zile. Sper să se ajungă la o decizie înţeleaptă, măcar pentru că telespectatorii nu merită un scandal mediatic care să escaladeze mai mult decât până în acest moment.”

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie „Mircea Badea vs. Radu Banciu”  şi că i s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *