ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mihai Albu: „Multe dintre acţiunile Iuliei n-au fost pe placul meu“

Dacă Iulia Albu a reuşit să treacă extrem de repede peste divorţ, fiind văzută în compania altui bărbat, designerul de accesorii Mihai Albu mărturiseşte, pentru „ring”, că nimeni nu ştie câtă durere ascunde sufletul lui.

Avatar

Publicat

pe

Dacă Iulia Albu a reuşit să treacă extrem de repede peste divorţ, fiind văzută în compania altui bărbat, designerul de accesorii Mihai Albu mărturiseşte, pentru „ring”, că nimeni nu ştie câtă durere ascunde sufletul lui.

„Ce pot să mai zic? Crezi că mi-e uşor când îmi văd fosta soţie lângă un alt bărbat? Nu mi-e indiferent, nu mă simt confortabil. Este alegerea ei, face ce vrea. N-am cum să-i impun nimic. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu”, a recunoscut Mihai Albu.

Mai are sentimente pentru fosta soţie

Îndurerat, designerul recunoaşte că gestul Iuliei de a se afişa în parc cu un bărbat misterios a avut efectul unor săgeţi care i-au nimerit inima. „Nu mai pot să comentez nimic. În ultima perioadă am trecut prin destule şi am sufletul încărcat. E adevărat că multe dintre acţiunile ei n-au fost pe placul meu. Am iubit-o foarte mult. Şi acum ţin la ea. Nu vreau să-i reproşez nimic. Când fetiţa va creşte mare, va vedea şi va discerne dacă acţiunile mamei au fost bune sau rele”, a explicat Albu.

„E posibil să mă fi folosit”

Cu toate că gurile rele susţin că Iulia era o anonimă care şi-a dorit să se afirme prin căsătorie, designerul refuză să gândească aşa. „Am făcut întotdeauna ce mi-a plăcut şi aşa am reuşit să îmi fac un nume. Nu sunt sărac, dar n-am bani. Faima este o altă discuţie. Ştiu că s-a spus că Iulia ar fi stat cu mine pentru faimă… E posibil să mă fi folosit, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Este mama copilului meu şi nu vreau să o vorbesc de rău”, a concluzionat Mihai Albu.

„M-am întâlnit în club cu mai mulţi bărbaţi şi mai multe femei. El poate fi oricine, un ambasador, un afacerist, un francez, orice… S-a întâmplat să ne întâlnim în parc. Că va fi el, că va fi altul, cu siguranţă, la un moment dat, va exista un bărbat în viaţa mea.” – IULIA ALBU la Kanal D

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *