ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ de psihologul vedetelor: Agresivă, PERVERSĂ şi deviantă

Diva de la Monaco şi-a justificat momentele controversate prin rolul pe care ProTV i l-a încredinţat în juriul show-ului „Românii au talent”.

Avatar

Publicat

pe

Diva de la Monaco şi-a justificat momentele controversate prin rolul pe care ProTV i l-a încredinţat în juriul show-ului „Românii au talent”. „Psihologul vedetelor”, Ilie Marinescu, a comentat comportamentul Mihaelei Rădulescu în emisiune, iar concluzia e usturătoare pentru vedetă.

Specialistul a luat în calcul trei momente din apariţia Mihaelei: când a dezaprobat greutatea unei concurente de 14 ani, când a sărutat un concurent de 24 de ani şi când s-a tăvălit lasciv prin făină.

„E intolerantă, profită de rol şi umileşte concurenţii”

Primele lucruri observate de psiholog la divă sunt intoleranţa şi agresivitatea: „Lipsa de înţelegere din partea unui membru al juriului faţă de anumiţi concurenţi, în speţă a Mihaelei Rădulescu, arată că acei concurenţi trebuie să ţină seama de părerile juriului şi nu de propriile convingeri sau aptitudini. A impune propriile criterii de evaluare fără a ţine cont de respectarea personalităţii unui concurent indică o latură agresivă a comunicării sentimentelor şi opiniilor, ceea ce se traduce prin lipsă de toleranţă. Ar trebui să ne întrebăm cum s-ar simţi Mihaela dacă cineva i-ar scoate în evidenţă anumite defecte. Ea profită de postura de membru în juriu şi consideră că asta îi dă dreptul să umilească un concurent doar pentru că nu toţi sunt modele. Orice individ are calităţi dincolo de aspectul fizic”.

„Ar face orice pentru a ieşi în evidenţă”

Comportamentul divei nu e adaptat vârstei, susţine Ilie Marinescu: „Mihaela dansând sau sărutându-se cu un concurent doar de dragul unui rating scoate în evidenţă, de asemenea, o personalitate accentuată. Ar face orice pentru a ieşi în evidenţă fără a ţine cont că fiecare etapă de dezvoltare a unui individ se raportează la un anumit tip de comportament. Odată cu acumularea unui număr de ani trebuie să devii model pentru alţii. Dacă la o vârstă mai mică, un comportament «pervers» poate fi acceptat sau tolerat, odată cu trecerea anilor, acesta poate fi încadrat ca fiind deviant”.

Comportamentul îi trădează „valoarea”

Chiar dacă joacă un rol, vedeta trebuie să şi-l asume, apreciază specialistul: „Comportamentul Mihaelei e un factor important în determinarea valorii individului, existând interes continuu în actele publice sau intime. În general, o astfel de persoană ar trebui să recunoască faptul că are mai multe faţete ale personalităţii şi că, pentru a ieşi cu orice preţ în evidenţă, lasă vederii acea faţetă care să o poziţioneze într-o lumină defavorabilă a reflectoarelor, dar şi a unei părţi din opinia publică. Pentru o persoană care se mândreşte că e acceptată să locuiască peste hotare, cum e Mihaela Rădulescu, e trist să aibă o atitudine contrară normelor de convieţuire socială pe criterii de respect al personalităţii, naţionalităţii, culturii şi etniei. Acolo ar suporta uşor oprobriul public, dar nu în România, unde totul e permis”.

„Mihaela Rădulescu vă roagă să rezistaţi. Nimic nu îmbătrâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea.”, MIHAELA RĂDULESCU

45 de ani are Mihaela Rădulescu, născută pe 3 august 1969.

„Mihaela Rădulescu a fost, este şi va rămâne un exponent de bază al femeii vulgare, agasante vizual şi, mai ales, oricând un motiv extrem de serios de reflecţie asupra chirurgiei estetice duse la extrem.”, IULIA ALBU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *