ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihaela Borcea o eclipsează din nou pe Valentina Pelinel. Legătura neștiută cu Cristi Borcea

Mihaela Borcea, cea care i-a fost prima soție fostului președinte al clubului Dinamo București din 1998 până în 2011, o eclipsează pe actuala parteneră, Valentina Pelinel.

Avatar

Publicat

pe

Mihaela Borcea, cea care i-a fost prima soție fostului președinte al clubului Dinamo București din 1998 până în 2011, o eclipsează pe actuala parteneră, Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea, prima soție a fostului acționar de la Dinamo, o eclipsează din nou pe Valentina Pelinel

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, pare că va rămâne orice ar face legată de acesta. Pe lângă copiii pe care îi au împreună, cei doi au fost și continuă să fie bun parteneri de afaceri, chiar dacă fostul acționar de la Dinamo s-a însurat din 2018 cu Valentina Pelinel. Mai exact, legătura dintre cei doi o reprezintă plaja de lux din Olimp. Reamintim că Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral.

Cu toate acestea, afacerile îi merg și din închisoare, căci și fiind închis duce de zor tratative. Spre exemplu, prin intermediar, Borcea ”lucrează” pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, potrivit unor surse din apropierea familiei.

Mihaela alături de Cristi Borcea

Hotelul de 4 stele din Olimp are 4 etaje și este localizat pe faleză, cu vedere directă la mare. Acesta a fost renovat în anul 2012, la puțin timp după ce a fost preluat de familia Borcea. În trecut, unitatea nu a fost o afacere grozavă pentru Mihaela Borcea care a decis, în 2013, să îl bage în insolvență.

Fotografie de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Cei doi s-au fotografiat alături de fiul lor

În 2017, hotelul și-a redeschis porțile pentru turiști. Pe lângă hotelul de la mare, familia Borcea are și o plajă în stațiune, Davos Beach, cotată la 4 stele. Prima soție a fostului acționar de la Dinamo face reclamă plajei pe rețelele de socializare, iar acum plănuiesc să facă și un Spa.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *