ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesajul terifiant al Andreei Marin. ”S-a stins chiar în brațele mele”

Avatar

Publicat

pe

Andreea Marin și-a șocat fanii cu un mesaj terifiant care i-a făcut pe mulți să suspine și să o încurajeze pe aceasta.  Ce le-a transmis Zâna Surpizelor urmăritorilor săi din mediul online?

Andreea Marin: ”S-a stins chiar în brațele mele”

Andreea Marin a postat un mesaj pentru mama ei căreia îi simte lipsa clipă de clipă. Din păcate, vedeta nu a avut-o alături în clipele importante ale vieții sale pentru că femeia s-a stins din viață pe când Zâna era doar o adolescentă. Aceasta a mărturisit deseori că i-ar fi plăcut ca cea care i-a dat viață să fi fost alături de ea și să fi văzut reușitele de care s-a bucurat doar tatăl ei. Azi, 11 mai, a fost o zi dureroasă pentru fosta prezentatoare de televiziune pentru că mama sa ar fi aniversat 69 de ani.

„Ar fi fost o bunica încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”
Andreea Marin

„Îmi mai doresc un copil”

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală. Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: ‘Îmi doresc doar să dorm!’. Eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate.”
Andreea Marin

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *