ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesaj în miez de noapte pentru Olguța Vasilescu, de la soțul ei, Claudiu Manda

Avatar

Publicat

pe

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu a avut noroc in dragoste abia la a doua încercare, cu al doilea ei soț, europarlamentarul Claudiu Manda. Astăzi, 18 noiembrie, acesta a făcut un gest rar în lumea politică.

Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și cea mai aprigă pesedistă, a fost căsătorită cu Ovidiu Wlassopol, fost jurnalist, cu care are și un fiu, în vârstă de 11 ani.

Anul trecut, de Dragobete, Lia Olguța Vasilescu și iubitul ei de mai mulți ani, Claudiu Manda și-au oficializat relația.

Astăzi, 18 noiembrie, Olguța împlinește 46 de ani, iar Claudiu Manda nu a ratat ocazia să-i faca o declarație frumoasă, și publică, partenerei sale de viață, imediat după miezul nopții.

„La mulți ani fericiți și norocoși, iubita mea!”, a scris Manda pe Facebook, atașând o poză cu ei, apropiați și încă îndrăgostiți.

Fotografia din deschiderea materialului este cea pe care Claudiu Manda a postat-o anul trecut, tot de ziua Olguței Vasilescu, semn că îi stă în obicei să fie atent și să-i ofere soției dovezi de iubire.

Olguța locuiește acum alături de fiul ei

Advertisement

De când a devenit, din nou, edilul Craiovei, Olguța Vasilescu trăiește în orașul natal full time. Pe vremea când era ministru al Muncii, ea își vedea fiul doar în weekend. Acum, ea, Manda si micuțul Robert locuiesc într-un apartament spațios dintr-un vechi conac, din centrul Craiovei, pe care l-au achiziționat cu 230.000 de euro.

Olguța Vasilescu și Ovidiu Wlassopol s-au căsătorit când ambii erau jurnaliști, dar ea făcea primii pași spre politică. Au divorțat în anul 2016, iar copilul lor poartă numele de familie al mamei, dorința specială a tatălui Liei Olguța Vasilescu. Mai mult, a declarat ea, numele străin al tatălui i-ar fi pus piedici în cazul în care ar fi dorit să intre în politică atunci când va crește.

Claudiu Manda are și el un fiu, din prima căsătorie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *