ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Meniul de la Mc Donald’s „proaspăt” scos din dulap. Avea doar 24 de ani vechime!

Avatar

Publicat

pe

Un utilizator TikTok a distribuit recent un videoclip care arată un hamburger de la McDonald’s și o porție de cartofi prăjiți care se pare că stau într-o cutie, în interiorul unui dulap, din anul 1996. Deși mâncarea nu arată exact proaspătă, nu pare că are peste 20 de ani.

Utilizatorul TikTok, Aly Sherb, a împărtășit un videoclip în care apare bunica ei și prezintă conținutul unei cutii pe care spune că a păstrat-o în dulap. Cutia conținea un hamburger și o porție de cartofii prăjiți de McDonald’s, care au fost achiziționate inițial în 1996.

Meniul McDonald’s „mumificat”

Bunica prezintă reclama de pe punga cu fast-food, pentru cursele Nascar din 1996. Apoi scoate cartofii prăjiți, despre care spune că parcă ar fi căzut sub scaun „cu o lună în urmă” și spune că „nu au putrezit niciodată”.

Apoi scoate burgerul. Nu este clar ce burger a comandat inițial, dar tot ce a mai rămas în pungă este chifla și burgerul, care nu par să fie putrezite sau degradate.

Videoclipul se termină cu o remarcă făcută de bunică: „Hamburger în vârstă de 24 de ani, nu sunt sigură ce s-ar întâmpla dacă l-ai mânca”.

Videoclipul a fost vizionat de peste 3 milioane de ori.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *