ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, izolată de Casa Regală. De ce unii spun că e noua Prințesa Diana

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle este izolată de Casa Regală din Marea Britanie. Unii o aseamănă cu Prințesa Diana. Din ce motive?

Meghan Markle, izolată de Casa Regală

În data de 8 ianuarie, ducii de Sussex au surprins prin decizia de a se distanța de Casa regală. Într-un comunicat de presă, cuplul regal a precizat că dorește să renunțe la statutul înalt din dorința de a contura un echilibru geografic ce le va permite să își crească fiul cu respect față de tradiția regală în care s-a născut. Mai mult, anunțul va oferi familiei și spațiul pentru a se concentra pe viitorul capitol, inclusiv lansarea noii noastre entități caritabile. Decizia cuplului a readus în amintirea britanicilor asemănările dintre povestea lui Meghan și cea a mamei lui Harry, prințesa Diana.

De altfel, într-o declarație dată în 2019, Harry a comparat atenția pe care o acordă tabloidele soției sale cu tratamentul de care a avut parte mama sa din partea presei. Prințesa Diana era personajul preferat de presă, activitatea ei umanitară concurând cu titlurile legate de viața sa intimă. Cazurile fiind trase la indigo, mulți s-au întrebat, în ultimele zile, cum ar fi reacționat prințesa la situația în care se află fiul și soția acestuia.

„Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea cade victimă acelorași forțe îndârjite”, a spus Prințul.

Sfârșitul Prințesei Diana

Diana, Prințesă de Wales, născută Spencer, a fost prima soție a lui Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. Lady Dy a rămas aproape constant în centrul atenției presei din Marea Britanie, dar și din întreaga lume atât în timpul mariajului, cât și după divorț.

Imagine de la locul accidentului în care a murit Lady Dy

Supranumită ”Prințesa inimilor” datorită candorii sale, a sfârșit într-un accident de mașină. Ancheta a adus concluzia că Diana a fost ucisă în urma unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau pe prințesă. Iar dacă începutul și sfârșitul este scris mai sus, să vedem interiorul.

Advertisement