ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, dezvăluiri despre cele mai importante momente din viața sa. Cum combate zvonurile din presă

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle continuă să abordeze cu o transparență ieșită din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o poziționează din nou ca principal inamic în războiul cu presa britanică și cu familia regală a Marii Britanii.

Markle, dezvăluiri fără perdea

Meghan Markle este din nou în atenția presei. Ducesa de Sussex a dorit să clarifice situația zvonurilor care au afectat-o foarte mult în ultima vreme. Avocații săi au dat în judecată tabloidele cunoscute „The Daily Mail” și „The Mail on Sunday”, după ce acestea ar fi scris numeroase articole despre ea și soțul ei. Tabloidele au scris despre renovările de lux care au avut loc la conacul ducilor de la Frogmore. Meghan a susținut că toate acestea sunt minciuni, mai ales în ceea ce privește suma de 3,5 milioane de euro pe care au adus-o jurnaliștii britanici în prim-plan. După cele scrise, reacția celor din Marea Britanie a fost una pe măsură, având în vedere că renovările ar fi avut loc din bani publici. În acest context, ducesa a afirmat că „The Mail on Sunday” a modificat și a scos intenționat pasaje dintr-o scrisoare pe care Meghan i-a transmis-o tatălui său. Cei doi nu au o relație prea bună și sunt certați rău de câțiva ani buni.

„Conținutul unei scrisori private au fost făcute publice în mod ilegal, pentru a te manipula pe tine, cititorule, pentru a duce la capăt agenda acestui grup media. În plus, după publicarea ilegală a acestui document privat, jurnaliștii au omis în mod strategic anumite paragrafe pentru a masca minciunile pe care ei le-au perpetuat în ultimul an”
Prințul Harry

Meghan Markle, dezvăluiri fără perdea

De ce a divorțat Meghan de primul soț

S-a aflat de curând de ce primul mariaj al ducesei de Sussex a durat puțin și s-a sfârșit atât de brusc. „Un prieten antreprenor înstărit a susținut că mariajul celor doi s-a încheiat atât de brusc, încât Meghan i-a trimis verigheta înapoi lui Trevor prin poștă„, a scris jurnalistul Andrew Morton.

Advertisement