ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, colaborare secretă cu un bărbat celebru. De ce nu a vrut să se afle nimic

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle, colaborare secretă cu un bărbat celebru, înainte de lansarea primei sale cărți pentru copii. De ce nu a vrut ducessa de Sussex să se afle nimic despre asta?

Meghan Markle, colaborare secretă cu un bărbat celebru

Meghan Markle s-a lansat în lumea literară cu o primă carte pentru copii despre care se spune că e deja aproape terminată. Lucrarea se zvonește că ar fi una de ficțiune și se așteaptă să fie un bestseller a căror încasări vor merge la o fundație de caritate. Meghan Markle lucrează în secret cu un agent de la Hollywood, înainte de lansarea primei sale cărți.

Ducesa ar menține legătura cu agentul care a ajutat-o să își dezvolte cariera de actriță. Conform themirror.co.uk, Markle își folosește echipa ”în secret” pentru că această mișcare încalcă protocolul regal, dat fiind că proiectele ei ar trebui să fie înmânate angajaților Palatului.

”El filtrează înțelegerile și i le pasează lui Meghan”

Însă, în loc să apeleze la angajații Familiei Regale, Meghan primește sfaturi de la agentul Nick Collins, avocatul Rick Genow și omul de afaceri Andrew Mayer. Despre acest fapt, Palatul spune că soția Prințului Harry îi cunoaște pe cei trei de foarte mulți ani și că ”au rămas prieteni”.

Lucrarea se zvonește că ar fi una de ficțiune și se așteaptă să fie un bestseller

Nick Collins reprezintă celebrități mari de la Hollywood precum Jamie Fox, iar anterior a enumerat-o și pe Meghan printre clienții săi. Unul dintre angajații lui a declarat recent că agentul o poate contacta oricând pe Meghan și, totodată, poate vorbi în numele ei.

  • „El filtrează înțelegerile și i le pasează lui Meghan”, a dezvăluit angajatul.
  • „Așa cum s-a mai spus anterior, Rick, Andrew și Nick au fost consilierii legali, financiari și managerii ducesei timp de mulți ani pe parcursul carierei ei în SUA și rămân prieteni”, a spus un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

”Nu acestea erau așteptările”

De asemenea, o sursă din Palat a afirmat că rolul sfătuitorilor secreți ai lui Markle în noua sa carte a supărați câțiva angajați regali.

Markle încă ține legătura cu Nick Collins

„Ca membru Full-time al Familiei Regale, s-ar aștepta ca de acest tip de lucru să se ocupe exclusiv angajații palatului care pun în balanță dorințele personale de ceea ce este necesar și corect pentru intituție. Este clar că ea vrea să se înconjoare în continuare cu oamenii ei de la Hollywood. Nu acestea erau așteptările”, notează publicația străină numită.

Advertisement