ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maurice Munteanu o critică dur pe Loredana Groza, după ce a apărut cu decolteul la vedere

Avatar

Publicat

pe

Maurice Munteanu o critică dur pe Loredana Groza, după ce artista a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare cu decolteul la vedere. Juratul de la Bravo, ai stil transmite că dacă ar fi în locul ei, nu s-ar bucura atât de mult de felul în care alege să își promoveze imaginea. Stilistul este de părere că Loredana se îmbracă „grotesc.”

Maurice Munteanu o critică pe Loredana Groza

Loredana Groza a postat în ultima vreme o serie de fotografii pe rețelele de socializare, iar multe dintre ele scot în evidență frumusețea artistei, care a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale. Modul în care a ales ăs își promoveze imaginea l-a făcut pe Maurice Munteanu să reacționeze pe Facebook.

„Citeam, chiar acum câteva minute, un interviu cu George Banu în care își amintea, emoționat, de prietenia cu Radu Penciulescu. Citeam asta pe site-ul unui mare ziar românesc, ziar mai serios, așa. Dar în bara din dreapta apăreau obsesiv tot felul de știri colorate, violente, care nu mă lăsau să lecturez mai departe interviul cu Banu. Mă agresau!

Dintre acestea, majoritatea se refereau la Loredana Groza – un exemplu: „Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer.”

În fine, presupun că Loredana Groza e mulțumită că în ultimii ani doar asta se scrie despre ea. Eu n-aș fi, dar asta e altă discuție.

Am rămas doar cu un gust amar. Și în loc să mă bucur de ce voiam să mă bucur, mi s-au strepezit dinții la ideea unor sâni sugrumați în cea mai decoltată rochie. Nu e nici măcar vulgar. E grotesc!”, a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

Advertisement