ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marioara Zăvoranu sare în apărarea Oanei: „Am eu grijă de Pepe!”

Oana Zăvoranu trebuie să-i plătească fostului soţ daune morale în valoare de 10.000 de lei, după ce l-a etichetat ca „homosexual” sau „ţigan”.

Avatar

Publicat

pe

Oana Zăvoranu trebuie să-i plătească fostului soţ daune morale în valoare de 10.000 de lei, după ce l-a etichetat ca „homosexual” sau „ţigan”. „Am eu grijă ca Pepe să nu o execute silit, dar şi ca el să doneze banii”, a reacţionat Marioara Zăvoranu.

Actriţa nu va ataca decizia instanţei şi îi va plăti suma fostului soţ. „Ea mai are şi alte procese cu Pepe. Nu e o problemă că l-a pierdut pe acesta. În viaţă trebuie să mai şi pierzi. Nu e o sumă mare şi dacă va fi donată, e şi mai bine. Sunt atâţia oameni care au nevoie de ajutor. Probabil va face chiar Oana donaţia”, a declarat, pentru „ring”, Marioara Zăvoranu.

„Aştept banii”

În urmă cu câteva zile s-a pronunţat, la Judecătoria Sectorului 1, soluţia prin care Oana Zăvoranu e obligată să plătească suma de 10.000 de lei daune morale. „Prefer să nu comentez acest subiect. Am încredere, în continuare, în justiţie şi aştept să-mi dea banii ca să-i donez… sau să-i doneze ea, dar să văd factura”, a spus şi Pepe. Întrebat dacă Oana a mai încercat să ia legătura cu el, artistul ne-a spus: „Ce să vorbească Oana cu mine?! Chiar nu mă interesează acest subiect!”.

Ea pregăteşte proiecte, el deja e implicat

În această perioadă, Oana se relaxează, dar şi pregăteşte ceva, după cum susţine Marioara Zăvoranu: „E timpul să aibă proiecte noi. Deocamdată se odihneşte. Toată lumea e în vacanţă”. În schimb, Pepe munceşte: „Televiziunea îmi ocupă tot timpul. A început emisiunea «Vedete la apă», sunt implicat într-un proiect TV despre care veţi afla la momentul potrivit, pregătim lansarea unui nou single şi la sfârşitul verii vom filma şi un nou clip”.

2 ani au trecut de la divorţul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu, iar de atunci se războiesc în procese.

„Aştept banii de la Oana Zăvoranu! Are să-mi dea 10.000 de lei pe care îi voi dona unei case de copii. Nu îi opresc pentru mine.”, PEPE

Advertisement

„Pascu trebuie să plătească statului român 6.500 de lei taxa de timbru – lucru pe care nu l-a făcut şi îl voi face eu pentru că sunt româncă –, iar restul de 3.500 de lei îi voi vira imediat cum Pascu îmi va aduce la cunoştinţă contul casei de copii sau al azilului de bătrâni unde el dorea să doneze aceşti bani.”, OANA ZĂVORANU

https://ziarulring.ro/stiri/monden/216157/Marioara-Zavoranu-sare-in-apararea-Oanei-Am-eu-grija-de-Pepe-