ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Marica a rămas fără permis după ce a trecut pe roșu. La câteva zile după Lăcătuș

Fostul internaţional Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere pentru o lună

Avatar

Publicat

pe

Fostul internaţional Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere pentru o lună, după ce a fost prins de poliţiştii de la Rutieră trecând cu maşina pe culoarea roşie a semaforului.

El a fost sancţionat şi cu o amendă de 1.450 lei, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 10,50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1.450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite Brigada Rutieră.

Și Lăcă a rămas fără permis

Și Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda celor de la Steaua, a rămas fără permis de conducere.

Vineri dimineață, fostul fotbalist n-a acordat prioritate la o trecere de pietoni, astfel că a fost sancționat de polițiștii care au surprins ilegalitatea.

Întâmplarea s-a petrecut în zona Gării de Nord din București, unde Lăcătuș a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere.

Advertisement

Neatent, fostul antrenor, în prezent analist TV, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, notează iamsport.ro. A fost amendat cu 870 de lei și a rămas fără permis timp de două luni. Lăcătuș își poate recupera mai repede carnetul. Suspendarea poate fi redusă la o lună, în cazul în care „Fiara” trece cu brio un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *