ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marian Ionescu, totul despre căsnicia cu Octavia Geamănu. „Îmi place că nu s-a schimbat”

Avatar

Publicat

pe

Marian Ionescu și Octavia Geamănu s-au căsătorit în urmă cu patru ani, în secret, la Galați. Cei doi au împreună un băiețel, însă artistul recunoaște că ar mai vrea un copil, cât mai curând.

Marian Ionescu a vorbit despre carieră și despre căsnicia cu Octavia Geamănu. De asemenea, acesta a mărturisit că cel mai frumos Crăciun, a fost cel pe care l-a petrecut împreună cu Andrei, care s-a născut în 2016.

„Crăciunul din 2016, când Andrei avea o lună şi un pic  şi îi simţeam prezenţa în casă, a fost minunat. Amestecat cu atmosfera de sărbătoare  şi bebeluşul pe care îl aveam în braţe, a fost de milioane.

Acum, până pe 27 decembrie sunt în turneu. Zilele în care sunt acasă, puţine la număr, mi le petrec cu Octavia şi Andrei.

 De Revelion vom canta, iar în ianuarie suntem în vacanţă şi încercăm să mergem undeva, dacă strângem bani până atunci”, a declarat Marian Ionescu pentru OK!.

„Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul, mărturiseşte el, cu umorul caracteristic. Artistul admite că nu e omul surprizelor, dar apreciază la soţia lui faptul că nu s-a schimbat.

Advertisement

„Nu i-am făcut până acum nicio surpriză, nici măcar neplăcute. Pentru cele plăcute îţi trebuie talent de regizor, iar eu nu am. Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”, mărturiseşte componentul trupei Direcţia 5 pentru OK!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *