ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maria Dragomiroiu, gest emoționant. Câți bani a donat pentru medicii din România

Avatar

Publicat

pe

Personalitățile publice din România, fie că vorbim de politicieni sau de soliști, au încercat în această perioadă să fie solidari cu personalul medical aflați în prima linie de luptă împotriva pandemiei COVID-19.

Maria Dragomiroiu, gest emoționant

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete ale cântecului popular și nu odată a încercat să facă lucruri frumoase pentru comunitate. Nici de această dată vedeta nu a făcut altfel așa că a decis să vină în ajutorarea medicilor. La fel ca mulți alții vedeta nu a putut sta nepăsătoare la ce se întâmplă în spitalele din România, așa că, împreună cu soțul ei, a decis că este cazul să facă o donație pentru medici.

Câți bani a donat pentru medicii din România

Conform mărturiei acesteia, a fost donată către spitale suma de 100 de milioane delei, cu toate că, după cum chiar Maria Dragomiroiu recunoaște, nu o dau banii afară din casă, dar a decis să facă acest gest tocmai în ideea de a-i ajuta pe medicii care se luptă cu pandemia zi de zi.

Maria Dragomiroiu, gest emoționant. Câți bani a donat pentru medicii din România

„Nu mă dau banii afară din casă, trăim normal. Am donat şi noi, eu cu soţul meu, 100 de milioane pentru medici. Din ce aveam strânşi. Din păcate, omul zice că îşi trăieşte clipa. Dacă te gândeşti la ziua de mâine puţin, să nu cheltuieşti tot ce ai câştigat. Eu la ţară aşa ştiam: să pui găleata la streaşina casei când ploua. Dacă eşti atent, iei în calcul că ţi se poate întâmpla orice în timpul vieţii”, a adăugat solista.

La fel ca noi toți, inclusiv Maria Dragomiroiu a ales să stea în casă pentru a evita o posibilă infectare cu COVID-19 și mărturisește că-i este greu să stea departe de familie și de nepoțel.

A fost ziua nepoţelului meu, a împlinit recent şase anişori. Nu am mers, am vorbit doar la telefon. Cred că aşa vom face şi de Paşte. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile”, a mai povestit vedeta.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *