ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Margareta Pâslaru, imagine rară de acum 50 de ani. Era blondă și superbă

Avatar

Publicat

pe

Celebra solistă Margareta Pâslaru va împlini cât de curând 77 de ani, dar a rămas la fel de energică și elegantă ca la 20 de ani.

Margareta Pâslaru, fotografie rară de acum 50 de ani. Era o blondă superbă

Margareta Pâslaru va împlini pe data de 9 iulie 77 ani. Celebra artistănu își arată vârsta și spune că se simte la fel de energică ca pe vremea când avea 20 de ani. De asemenea, Margareta Pâslaru şi-a păstrat şi frumuseţea, frumusețe cu care a făcut furori în anii pe când era tânără.

Margareta Pâslaru a devenită celebră cu piesa ”Lasă-mi, toamnă, pomii verzi!”. Margareta Pâslaru a publicat ieri pe conturile de socializare o fotografie de acum 54 de ani, când avea un corp de invidiat, tras ca prin inel şi putea concura lesne la orice concurs de ”Miss”.

Margareta Pâslaru, imagine rară de acum 50 de ani. Era blondă și superbă. Sursa foto: Facebook

Cum arată o zi din viața Margaretei Pâslaru

Cu ocazia postării, precum și cu a împlinirii a 77 de ani, fanii virtuali ai artistei i-au trimis complimente care de care mai frumoase şi un munte de aprecieri. Margareta Pâslaru a povestit, într-un interviu despre o zi din viaţa ei.

Îmi descarc ideile la pian, cizelez armoniile, textul. Apoi lucrez cu orchestratorii. Urmează programarea înregistrării pentru care mă pregătesc studiind interpretare. În altă zi, revin la mixaj. Timpul liber ocazional este productiv şi el, citesc, învăţ, studiez, dau curs unor invitaţii la evenimente culturale. În funcţie de locul în care trebuie să ajung, îmi schiţez singură costumul, îmi aleg ţinuta vestimentară”, spunea Margareta Pâslaru.

Margareta Pâslaru, cochetă indiferent de eveniment

Și în prezent, Margareta Pâslaru este o prezență ce nu poate fi trecută cu vederea indiferent de locul unde se află. Artista atrage atenţia tuturor prin faptul că este foarte elegantă.

Advertisement

Cea mai frumoasa, ne-ati incantat intodeauna!”, i-a trnsmis Dorina Cîndroiu, o fană de-a Margareti Pâslaru. ”O frumusețe plină de talent…”, a comentat Maria Sirbu la fotografia postată de Margareta Pâslaru pe rețeaua de socializare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *