ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marea dragoste a Andreei Esca. Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, prezentatoarea de la Pro TV

Avatar

Publicat

pe

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, iar înainte de a prelua frâiele principalului jurnal de știri de la Pro TV și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare. Tot la început, în plan personal, vedeta s-a iubit cu fiul unui mare actor român.

Marea dragoste a Andreei Esca. S-a iubit cu fiul unui actor român celebru

Andreea Esca a trăit o poveste de dragoste cu unul dintre fiii lui Alexandru Arșinel, Bogdan Arșinel, în urmă cu aproximativ 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gherghe Lazăr din București și au avut o relație de trei ani. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii, iar Andreea a intrat în televiziune, s-a căsătorit cu Alexandre Eram și are doi copii.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia”, a spus știrista.

Bogdan Arșinel, fiul actorului Alexandru Arșinel

Soțul său este născut în Statele Unite, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl armean, de profesie arhitect. Cei doi sunt de nedespărțit de 20 de ani. Prezentatoarea TV l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soț întâmplător, la o petrecere: „L-am cunoscut la o petrecere, normal! L-am zărit printre mulţi şi, pentru că mi-a plăcut foarte mult, am întrebat cine e. S-a dovedit că lucra la fabrica unde ne făceau nouă sacourile la PRO TV, aşa că mi-am făcut de drum pe acolo, până am ajuns să ieşim împreună”, a povestit vedeta Pro TV într-un interviu.

Advertisement