ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mama lui Dan Bălan de la O-Zone a participat la Vocea Ucrainei. Cum a reacționat artistul, care face parte din juriu

Avatar

Publicat

pe

Mama lui Dan Bălan a făcut senzație pe scena de la Vocea Ucrainei, acolo unde a interpretat o piesă în limba română. Ludmila Bălan și-a făcut apariția cu o rochie albă și cizme până la genunchi, iar momentul său a fost o adevărată surpriză, nu doar pentru Dan Bălan care se afla în juriu, dar și pentru toți ceilalți concurenți.

Mama lui Dan Bălan de la O-Zone a participat la Vocea Ucrainei. Cum a reacționat artistul, care face parte din juriu

Emoționat fiind imediat cum a zărit-o pe scenă, artistul nu a rezistat prea mult pe scaunul de jurat, astfel că a urcat pe scenă alături de mama sa. „În primul rând am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa, şi, desigur să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde. Haideţi!”, a spus Ludmila.

„Îmi place coaliția pe care au creat-o anul acesta Dan și Tina. Știu că fiul meu își va asculta inima. Eu, pentru orice eventualitate, voi cânta o piesă de nuntă”, a replicat mama lui Dan Balan.

Ludmila Bălan și-a impresionat fiul

Ludmila Bălan a reușit imediat să-și emoționeze fiul. Acesta a început să zâmbească și să danseze de îndată ce a văzut-o. În cele din urmă, artistul s-a ridicat și a mers lângă mama sa pe scenă. Și colegii lui Dan Bălan au rămas umiți de cât de bine arată mama artistului la 62 de ani și cât de bine cântă. Înainte de a părăsi scenă, Ludmila a mai oferit publicului un moment de senzație. Aceasta a mai interpretat o melodie timp ce jurații au dansat în jurul ei.

Ludmila a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje de la tv din Republica Moldova.

„Eu m-am căsătorit în anul trei de facultate. Noi nu avem nici masă, nici scaun, nici lingură, nimic. Trăiam într-o cămiruță în cămin, 2/2”. S-a născut și Dănuț în acea cămiruță mică de cămin. Nu aveam nimic, iar de mașină – nici pomeneală” spunea mama lui Dan Bălan într-un interviu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *