ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mamă a 6 copii, Anca Serea a făcut anunțul acum: ”Simt că plutesc pe nori”

Avatar

Publicat

pe

Mama eroină a showbiz-ului autohton și-a înduioșat fanii cu cele mai noi declarații de pe pagina sa de Instagram. A avut și un îndemn pentru toți părinții.

Anca Serea, declarații emoționante despre timpul petrecut alături de copii

Leah-Maria este cel mai nou membru în familia Ancăi Serea. Vedeta a devenit mămică pentru a șasea oară în august 2019, la vârsta de 38 de ani. Deși mezina familiei a echilibrat balanța, în casă fiind acum trei fete și trei băieți, în februarie, fosta prezentatoare de știri a declarat că ea și soțul Adrian Sînă își mai doresc un bebeluș, și, deși este un pic prea devreme, nu exclud posibilitatea de a adopta în viitorul apropiat un copilaș.

Având casa plină de hăinuțe și jucării pentru toate vârstele, Anca Serea le-a transmis tuturor părinților să nu lase timpul să treacă pe lângă ei, căci cei mici vor crește repede și vor duce dorul momentelor când puteau să îi țină în brațe.

„Atunci când dansez cu cei mici, pe care încă îi mai pot ține în brațe, simt că plutesc pe nori. Iar când zâmbesc și râdem împreună simt că mi se umple sufletul de o căldură și o emoție imposibil de descris în cuvinte. Încerc în fiecare zi să petrec câteva clipe plăcute cu fiecare în parte. Aceste minute sau ore nu îi bucură doar pe ei, ci și pe mine, pentru cî îmi dau o stare de bine și o energie incredibilă.

Țineți-i în brațe, dansați, zâmbiți cu ei, este o terapie pentru suflet. Faceți asta cât încă mai puteți, căci mâine, poimâine veți observa cum gânguritul care vă trezea dimineața și piciorușele mici care abia puteau păși vor fi o amintire. Timpul trece și nu iartă pe nimeni, iar copiii cresc și nu veți mai avea parte de aceste momente magice cu ei. Bucurați-vă de ei astăzi, acum!”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva imagini cu minunile sale.

Drama care i-a marcat viața

Anca Sînă Serea a trecut prin nenumărate momente dificile de-a lungul vieții. S-a născut în Tecuci, nu-i plăcea deloc aspectul ei fizic și se simțea inferioară față de celelalte fete de vârsta ei. Departe de ea gândul de a avea o carieră în modeling, însă destinul a avut planuri mărețe pentru ea.

Așa l-a cunoscut și pe Filip Poplingher, un celebru om de afaceri cu care fosta știristă are doi copii – pe Sarah și David. Cei doi au avut o relație fericită de aproape un deceniu. În schimb, finalul a fost traumatizant. Bărbatul s-a stins după o luptă de mai bine de trei ani cu o boală cumplită.

Advertisement