ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Majda a apelat la operația estetică preferată de femei. Ce a mărturisit de pe patul de spital

Avatar

Publicat

pe

Cunoscuta Majda a fost extrem de transparentă de când a ajuns în vizorul publicului, lucru care se întâmpla cu mulți ani în urmă. Le-a mărturisit fanilor că a decis să apeleze la măestria medicilor esteticieni pentru a scăpa de un complex.

Majda și-a lucrat la decolteu! Vedeta a decis să facă o schimbare

Majda Aboulumosha a decis ca de fiecare dată să fie asumată și foarte transparentă față de publicul ei. Vedeta a decis să își schimbe din nou viața, după ce în urmă cu câțiva ani a ales să scape de câteva zeci de kilograme. Acum, și-a făcut curaj și a apelat la chirurgia estetică pentru e reveni la formele care au făcut-o consacrată. Astfel, nemulțumită de fermitatea bustului, a trecut pragul cabinetului medicului estetician. Fără să stea pe gânduri, după ce a slăbit și s-a obișnuit cu noul stil de viață, a apelat la serviciile specialiștilor de la deja cunoscuta clinică din Turcia, loc ales de multe alte vedete de la noi.

Prezentatoarea și-a făcut un lifting mamar, mai apoi și-a implantat proteze de silicon. ”Încă puțin și intru în operație. Momentan nu mă încearcă nicio emoție, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că știu că sunt pe mâini foarte bune sau pur și simplu asta îmi e felul, să îmi păstrez calmul. Am luat această decizie după multe consultații”, a explicat actrița în urmă cu câteva zile. De asemenea, a detaliat că implantul a fost unul necesar, ci nu un moft. De-a lungul timpului, a sprijinit femeile care doreau să-și facă orice schimbare de ordin estetic, atâta timp cât ascultau de sfatul medicului și totul era în grafic în ceea ce privea starea de sănătate.

Majda, operație la sâni în Turcia

Vedeta, mesaj emoționant pentru fiica ei: „Fac tot ce pot”

„Fac tot ce pot să-ți fiu mama bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu. M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroina, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru ține, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a stă departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă ține chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine ! E prima aniversare în izolare și atât de restrânsă, dar e cu multă iubire, exact cum îți place ție! #myall #mygirl #myeverything #mylove #happybirthday”
Majda Aboulumosha

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *