ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mai frumoasă decât Geanina din Las Fierbinți? Raluca Aprodu o interpretează pe Izabela în serialul de la PRO TV – FOTO

Avatar

Publicat

pe

Raluca Aprodu este mai frumoasă decât Geanina din Las Fierbinți? De-a lungul timpului, fanii celui mai iubit serial de comedie au considerat-o pe actrița Anca Dumitra una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Raluca, actriță în viitoarea producție de la Pro TV, a venit să-i facă acesteia concurență.

Raluca Aprodu, mai frumoasă decât Geanina din Las Fierbinți?

De când a apărut în serialul Las Fierbinți și a devenit în prim-plan pe rețelele de socializare, Anca Dumitra a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Gurile rele ar spune că orice naș își are nașul, în acest caz…a apărut Raluca Aprodu, o altă frumusețe de nedescris. Raluca va fi parte din echipa noii producții, mult așteptate de fanii Pro TV. Aceasta a fost în trecut moderatoarea de la „Ninja Warrior România”.

Raluca are 34 de ani și nu a devenit cunoscută peste noapte, ci a lucrat intens la cariera sa în domeniul arte și și-a făcut loc în seriale precum: „Păcatele Evei”, „În derivă”, „Om sărac, om băgat” sau filme precum „Poveste de dragoste”, „Selfie 69” sau „Câini. Anul acesta deja a jucat în „Vânătorul de spirite”. Datoită frumuseții sale, a atins și domeniul modelingului la doar 17 ani.

Raluca Aprodu îi face concurență Gianinei din Las Fierbinți la frumusețe

Iată câteva curiozități despre Raluca Aprodu

Orașul pe care nu îl poți uita: București. Aici m-am născut, aici trăiesc!

Strada pe care te-ai întoarce oricând: Calea Moșilor. Acolo unde stătea bunica și unde mi-am petrecut copilăria!

Bagajul ideal: Să aibă tot ce-mi trebuie, dar să cântărească puțin.

Advertisement

Plajă din filmul tău: Sălbatică și fără oameni!

Intâmplare mai puțin obișnuită: Am plecat din greșeală cu cardul bancar al unui om din benzinărie.

Un restaurant altfel: Locurile pe care le găsești în afara țării din întâmplare. Mici afaceri de familie care au mâncare făcută în casă, de o bunică.

Fotografie cu poveste: Toate fotografiile mele au o poveste!

Un peisaj memorabil: Momentul când deschizi ochii și în fața ta e exact omul sau locul pe care voiai să-l vezi. (Sursa alistmagazine.ro)

Advertisement