ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Madonna, topită după România

Avatar

Publicat

pe

Divei i-a plăcut la nebunie la Bucureşti! Atât de mult, încât n-a mai vrut să plece, ieri-dimineaţă, după show-ul din Parcul Izvor, aşa cum obişnuieşte după fiecare concert. Binedispusă, mereu cu zâmbetul pe buze, Madonna şi-a petrecut întreaga zi la hotel alături de fetele ei, de iubitul Jesus şi de câţiva apropiaţi din staff.

După ce, miercuri seara, a făcut show în Parcul Izvor în faţa a 60.000 de oameni, Madonna s-a relaxat, ieri, alături de apropiaţi, la hotelul Radisson.

Imediat după ce s-a trezit, diva s-a dus la sala de fitness, unde a stat alături de antrenorii ei personali aproximativ trei ore. În tot acest timp, fata cea mare, Lourdes, Jesus şi ceilalţi apropiaţi ai divei s-au distrat la piscină.

S-a scălâmbăit la iubit

În micile pauze dintre exerciţii, Madonna şi-a făcut apariţia la fereastră, de unde i-a făcut tot felul de semne iubitului său. Într-un final, la insistenţele lui, a coborât şi ea la piscină. Conştientă, probabil, că paparazzi sunt pe urmele ei, s-a aruncat în apă îmbrăcată în tricou şi bermude şi a dat câteva ture, iar apoi s-a retras în cameră. Mult mai relaxată a fost fiica ei de 13 ani, Lourdes (foto), care s-a bălăcit toată ziua, nederanjată de faptul că zona era împânzită de paparazzi.

Jesus, aruncat în piscină de fetiţa divei

Advertisement

Faza zilei a oferit-o fetiţa adoptată a Madonnei, Mercy James, care l-a împins de câteva ori în piscină pe iubitul mamei sale, spre amuzamentul tututor celor prezenţi.

Vrea la Castelul Bran?

Pe la colţuri, speriaţi probabil să nu se afle că au „dat din casă”, câţiva băieţi de la securitate comentau: „S-o duce la Castelul Bran, că toţi străinii acolo trag. Imediat vine elicopterul şi o duce acolo, cred că de-aia a mai rămas, să meargă la Dracula”. Tot despre vampiri ne-au vorbit şi dansatorii ei. „România egal Dracula! Abia aştept să văd unde locuieşte. Dar de-acum ştiu mai multe despre ţara voastră, în primul rând că sunt fete frumoase aici”, ne-a spus Kent. Un alt dansator ne-a spus că s-a simţit extrem de bine la Bucureşti şi abia aşteaptă să mai revină. „Sunt sigur că la următorul turneu venim din nou pe aici. Ne-am simţit bine cu toţii”.

Scandal cu ţigani

Presa internaţională a comentat, pe larg, ieri, declaraţia Madonnei din timpul concertului de la Bucureşti, când artista a sărit în apărarea drepturilor ţiganilor, vorbind despre discriminarea la care sunt supuşi aceştia în Europa de Est. Ea a adăugat că acest fapt o întristează şi că nimeni nu ar trebui să fie victima discriminării, de niciun fel. Vorbele sale au fost primite cu huiduieli de cei prezenţi la show.

Niciun incident de securitate

Show-ul Madonnei de miercuri seara a fost lipsit de incidente de securitate, a anunţat, ieri, BGS, firma însărcinată cu paza. Nu au fost semnalate altercaţii la controlul afectuat la intrare, violenţe, vandalizări. În schimb, din cauza căldurii şi a oboselii, 127 de persoane au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului din partea Ambulanţei BGS, iar o femeie însărcinată a fost transportată la spital.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *