ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mădălina Ghenea, reacție de proporții la adresa fiicei ei. Ce i-a spus micuței Charlotte

Avatar

Publicat

pe

Mădălina Ghenea a avut relații cu o mulțime de bărbați celebri, precum Gerald Butler, actorul Michael Fassbender sau designerul Phillip Plein. Însă când a venit vorba de maternitate, actrița a făcut un copil cu omul de afaceri român Matei Stratan, de care s-a despărțit ulterior. Madalina s-a mutat anul trecut înapoi în Italia, împreună cu fetița ei Charlotte, acum în vârstă de 3 ani.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a făcut în urmă cu un an bagajele și s-a mutat în Italia, împreună cu micuța Charlotte, fetița pe care o are cu omul de afaceri. Deși au încercat să facă relația să meargă, lucrurile nu au funcționat, așa că cei doi și-au strâns mâinile și bruneta s-a întors la viața ei din Italia, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. 

Pe partea cealaltă, Matei Stratan are o companie în România care nu i-ar permite o mutare, astfel că o relație la distanță a ieșit total din calcul: “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit că Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, mărturisea actrița în urmă cu ceva timp. 

Mădălina, șocată de camera fetiței 

Deși este singură cu Charlotte în Italia, Mădălina este din când în când ajutată de mama ei în creșterea micuței, care se pare că are parte de toată grija, atenția și iubirea celebrei brunete. Acum în vârstă de 3 ani, fiica lui Matei Stratan are tot ce și-ar putea dori un copil în materie de jucării, camera ei arătând ca cea a unei prințese. 

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *