ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mădălina Ghenea A RĂMAS ŞI FĂRĂ IUBIT, ŞI FĂRĂ CONTRACTE

Neşansă. Acesta e cuvântul care descrie cel mai bine, în prezent, atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională a frumoasei Mădălina Ghenea.

Avatar

Publicat

pe

Neşansă. Acesta e cuvântul care descrie cel mai bine, în prezent, atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională a frumoasei Mădălina Ghenea.

Aflată de aproape o lună în România, actriţa încearcă să-şi revină după despărţirea de actorul Gerard Butler, dar şi să primească o ofertă pentru a juca un rol într-un nou film. Deocamdată însă norocul pare să o ocolească…

În plin sezon al proiectelor cinematografice grandioase şi al festivalurilor internaţionale de profil, Mădălina Ghenea se află la Bucureşti, pierzând vremea prin restaurante şi cluburi. Dacă Mădălina spune că şederea prelungită din România se datorează faptului că a realizat cât de important e să petreci timpul alături de cei dragi din familie, surse din preajma actriţei susţin cu totul alte lucruri… „Mădălina trece printr-o perioadă nefastă pe toate planurile. Iar ea, întotdeauna când îi este greu, îşi caută alinarea în mijlocul familiei. Are o relaţie cu totul specială cu mama ei şi mereu a avut-o alături când i-a fost greu. De obicei o chema la ea, la Milano, dar acum, neavând niciun proiect concret, a preferat să vină acasă. În România e tratată ca o vedetă şi, vorba aceea, nu se ştie niciodată ce joburi bine plătite se pot ivi chiar la Bucureşti”, ne-a mărturisit sursa noastră.

Nunta, motiv de „divorţ”?

Aceeaşi sursă a povestit că, deşi Mădălina este o fată care ştie ce vrea, acum e foarte bulversată: „A fost avertizată să nu se îndrăgostească de Butler din cauza renumelui acestuia de băiat rău, ea s-a îndrăgostit până peste urechi şi acum suferă. Nu ne-a spus de ce s-au despărţit, poate la mijloc o fi fost şi faptul că ea îşi dorea un copil cu el şi să întemeieze o familie”.

Cariera i-a adus bani, iubiţii – notorietate

Despre Mădălina Ghenea se poate spune că e asemenea Cenuşăresei. Şi întocmai ca în basmul cu pricina, nu faptul că a muncit de la 15 ani i-a adus satisfacţiile cuvenite, ci prinţii din viaţa ei. În România a devenit cunoscută nu datorită carierei internaţionale de model, ci relaţiei cu un cunoscut om de afaceri despre care s-a zvonit că ar fi divorţat pentru ea. Pe plan internaţional, Mădălina a ajuns în paginile marilor ziare şi reviste mondene din întreaga lume după ce a fost surprinsă alături de Leonardo DiCaprio.

26 de ani va împlini Mădălina Ghenea pe 8 august.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *